Gość Zonkil 1313 Napisano Luty 12, 2014 Kupiłam nr.13 Podróbkę Chanel Allure , zapach identyczny z oryginałem ale trwałość mierna. Chciałabym kupić coś jeszcze ale chcę coś trwałego. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zonkil 1313 Napisano Luty 12, 2014 Czy nikt nie używał perfum tej firmy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aannkkaa888 Napisano Listopad 29, 2014 Używałam :) I uważam, że jeśli ktoś nie ma kasy na oryginały, to jest to świetne rozwiązanie. Paris Avenue na pewno lepsze od FM i innego Le... (coś tam :P). Zapachy są ładne, podobne do pierwowzorów i trwałe. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aagościówabbb Napisano Grudzień 1, 2014 no kurde, jak w sephorze czy douglasie śpiewają za 30 ml 300 zł, to się odechciewa pachnieć czymkolowiek! zamienniki są the best, nie widzę żadnej różnicy w ich zapachu i trwałości w porównaniu do tych markowych produktów. nazwijcie mnie ignorantką, ale tak jest :P paris avenue też wypróbowałam i zgadzam się z tym, że w odniesieniu jakość do ceny wygrywają! :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach