Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie :)

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem na tym forum aby opowiedziec pewna historię. Okres mi sie zaczął 13.01.2014r. a skończył 17.01.2014r. mam cykle 26 dniowe, okres utrzymuje sie w 5 dniach. Od dnia 19.01 do dnia 26.01 uprawiałam s...x z mężem oczywiscie kończył we mnie. Staramy się o dziecko :) Teraz powinnam dostać okres 08.02.2014r a go do dziś nie dostałam. Robiłam 3 testy ciążowe wyszły Pozytywnie:)). Ale byłam u ginekologa wczoraj tj. 11.02 i nie wykrył ciąży kazał mi wrócić w Poniedziałek 17.02. Czy to jest możliwe ze jednak jestem w ciązy ale jest za wcześnie aby to Lekarz potwiedził ? Kiedy najpóźniej może to potwierdzić ?? Dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam gorąco

Gość gość
A kiedy robiłaś testy?

Gość gość
Robiłam 09.02 , 10.02 i 12.02. Wszystkie wyszly pozytywnie

Jesteś w ciąży, idź na usg za jakieś 2-3 tygodnie a zobaczysz już serduszko :)

Gość gość
Tak myślisz? Moja siostra miesiac temu urodzila, i tak samo miala. A powiedz mi czy jak pojde w Poniedzialek 17.02 do ginekologa to w końcu wykryje mi ciaze czy jeszcze za wczesnie? Z moich wyliczen to bedzie jakis 4 tydzien poczatek. Chodzi mi o to czy wykryje poniewaz mam taka prace gdzie kobiety w ciazy nie moga pracowac.

Gość Rudaaaaa
Witam, Mam pytanie co do tematu rozmowy : Byłam dziś u lekarza i robil mi wyniki. A wyszły tak : Trzon macicy: AP 2,57cm Endomerium: 0,74cm Jajnik prawy: 3,73 z hypoecho 2,22 * 1,60cm Jajnik lewy: 1,84 * 1,13 Brak miesiączki 11 dni i 3 testy pozytywne Ostatni w niedziele 16.02 Pozytywny. Czy mogę być w ciąży ?? Według obliczeń jest to 4 tc ale lekarz jej nie widzi.. Miesiaczkę miałam regularnie co 26 dni.