Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurwa, 2 miesiące po gwarancji zepsuła mi się pralka Bosch

Polecane posty

Gość gość

Okazało się, że padły łożyska które są niewymienialne bo bęben jest klejony. :D Czas wesprzeć polski przemysł, ma ktoś z was nową pralkę Polar? Jak się sprawuje? :classic_cool:

Gość gość
z***biscie :D

Gość gość
ja mam gorenje i pralka niezawodna a piore codziennie bo mam małe dzieci mam ją 5 lat

Gość gość
Już sprawdzałem, gorenje też ma w większości klejone bębny. :D Drugi raz wrobić się nie dam. :classic_cool:

Gość gość
Ja mam Polar rok i odpukać nie odmawia współpracy :classic_cool: wcześniej też była Polar, miała 15 lat i dwukrotnie programator szlag trafił, nie można było znaleźć nowego i kupiliśmy pralkę

Gość gość
Ja mam aristona i po 7 latach zaczeły szumić łożyska. Pan powiedział ze pralka jest jednorazowa i ma nierozbieralny bęben ale on go przetnie a pózniej zaklei . I pralka chodzi nadal :) Poszukaj innego mechanika

Gość gość
A zkad jestes? Sprzedam se ja na zlomie. Kuoisz se nową:-)

Gość Polar tez ma w większości klej
klejone bębny. To nie jest kwestia firmy. Musisz wyszukać w sieci konkretne modele

Gość gość
u mnie wlasnie jest serwisman od pralki, nie wiem jakie firmy pralka ale ma 6-7 lat, a psula sie juz kilka razy. za robienie dziadostwa producenci powinni placic kary...u mnie popsul sie...silnik! pranie bylo robione co 3 dni albo rzadziej

Gość gość
indesit też odpuść , bębny w plastikowej klejonej obudowie :D

Gość polecam electrolux
nie polecam whirpool...6 zmysł, aha :D szkoda słów. pralka po roku zaczęła rdzewieć z zewnątrz (gdzie stara pralka rdzy nie widziała przez 15lat), smród w środku, ciągłe awarie!! NIE BIERZCIE WHIRPOOL nawet jakbyście dostali za darmo - szkoda nerwów :D

Gość gość
ja mam elektroluxa 12 lat i działa:)

Gość gość
pieprzysz, producent... kary... pralka ma gwarancję , i ma chodzić przez ten czas bez zarzutu, po gwarancji ma prawo się r********* na tyle jest przewidziana i koniec, to się tyczy każdego sprzętu

Gość gość
Mam lodówkę Polar, ma z 15 lat i jedyne co się zepsuło to termostat który kosztował mnie 30 zł. :D Dlatego pralka też będzie Polar i niech się dzieje co chce. :classic_cool:

Gość gość
Kilkanaście lat temu odkryto że rzeczy które sie nie psują hamują gospodarkę, więc wiekszość rzeczy po gwarancji sie psuje, a jeśli sie nie psują to błąd w produkcji

Gość gość
Dobry jest samsung i sprawdzony u mnie chodziła 7 lat pralko-suszarka , nie wiem czy sa w Polsce :)

Gość gość
K****, od 2002 Polar należy do Whirpoola. :O

Gość gość
W drugim mieszkaniu mam Samsunga, co prawda działa, ale podczas wirowania kursuje po mieszkaniu. :D Widzę, że LG daje aż 7 lat gwarancji na ultra cichy silnik. :P

Gość Tomika Serwis
Producenci chcieliby, aby ludzie kupowali co 2 lata nową pralkę i stosuję "jednorazowe" podzespoły. Jednak dobre serwisy w każdej pralce wymieniają łożyska! www-wymianalozysk-pl

Gość gość
MIELE

Gość gość
Produkty są teraz jednorazowe, chłam jest wszędzie, masakra. Dobre dla producentów, nie dla kupujących.

Gość gość
to się nazywa sztuczne postarzanie produktu moi mili niedoinformowani towarzysze niedoli

Jesteś pewny, że to bosch? Pracowałem w mastercooku we Wrocławiu i tam robili pralki dla boscha. Te same obudowy, te same podzespoły tylko detale inne i napisy. Ale tamte miały bębny rozbieralne. Zresztą żeby wymienić łożyska nie trzeba rozbierać bębna.