Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wozek wielofunkcyjny

Polecane posty

Gość gość

powiem szczerze ze kompletnie sie na tym nie znam i nawet nie mam znajomych , ktorych moglabym podpytac. chcialabym kupic wozek wielofunkcyjny , narazie rozgladalam sie na allegro i przedzial cenowy jest naprawde spory. jedynie co slyszalam to zeby nie kusic sie na te tansze modele bo sie psuja. jaka jest rozsadna cena za wozek wielofunkcyjny? 1000zl, 1500zl czy 2000zl i wiecej? nie planuje drugiego dziecka i myslalam aby wozek posluszyl jednemu dziecku. prosze o rady na co zwracac uwage

Gość gość
zobacz na graco evo, ja wlasnie go zamowilam

wielofunkcyjny kup, zaoszczedzisz a już na pewno na jane muum, bardzo fajne wozki posiada ta marka, w przystepnych cenach - jakos wykonania wysoka, funkcjonalnosc na pewno cię zaskoczy oczywiscie pozytywnie !

Gość gość
polecam joolz day + fotelik cybex lub maxi cosi :)

Gość gość
Ja ma chicco trio tour i xlandera wole chicco. Ale wszystko zalezy od tego czy wozek ma sie miescic do samochodu, jakie kola ma miec. Zwroc uwagę ze kola pompowane sa lepsze w teren do lasu w gory ipt. A piankowe po miescie. Oprocz tego wzroc uwage czy elementy wozka sa latwo montowane na ramie, jaka jest wielkosc gondoli.

Gość gość
to zawsze tak jest co w tym nowego ale sa na to sposoby tez i mozna : :) www.youtube.com/watch?v=hTVVMwrJ-rk

Gość gość
Nosidełko to lepsza inwestycja :)