Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastko141

ON SIE NIE ODZYWA

Polecane posty

Gość ciastko141

W poniedziałek byliśmy na drugiej randce/spotkaniu. Mogłabym powiedzieć, że było wzorowo, a to o czym mówił skłaniało mnie do tego, że chce się jeszcze zobaczyć i chce nadal tej znajomości. Jest jednak środa wieczorem, a on od tamtej pory się nie odezwał. Nie piszemy ze sobą codziennie, co dwa dni to norma. Nie chciałabym się jednak denerwować, ale trochę to dziwne.

Gość gość
Porwał go Trynkson. Pogódź się ze stratą.

Gość gość
W poniedziałek byliśmy na drugiej randce/spotkaniu. Mogłabym powiedzieć, że było wzorowo xxx niestety tylko dla ciebie -

Gość gość
tylko on wie o co mu chodzi

Gość ciastko141
Hmm z tym, że było wzorowo chodziło mi o to, że chwalił spotkanie i robił podteksty co do następnych.

Gość gość
nie zalezy mu , no chyba ze pracuje po 48 godzin bez dostepu do tel wtf mialam dlg wpis ale skasowali

Gość ciastko141
Zależy to chyba jak na ten etap znajomości zbyt duże słowo, ale cóż.. nie znam się.

Gość gość
ja mam tez taka sytuacje tylko z dziewczyna ;d

Gość ciastko141
Tzn. jaką sytuację ?

Gość gość
Nie chce kontynuować znajomości.

Gość gość
Spotkałem sie z dziewczyna, bylo fajnie pogadalismy. Potem zgadalismy sie w necie powiedziala ze chce sie znowu spotkac a wczoraj do niej pisalem i nie odpisala mi do teraz a jest online, Olewa mnie, jak chce zakonczyc znajomosc to niech mi to powie i z jakiej przyczyny duzo nie wymagam , chce tylko zeby mi to wyjesnila :) A u ciebie jak on do ciebie po prostu nie pisze czy nie odpisal tobie na twoja wiadomosc?

Gość ciastko141
Aaa to inna sprawa. U mnie nie pisał, ale zawsze jak napiszę to odpisuje, czasami z opóźnieniem ale odpisuje - może chce być miły tylko, albo oczekuje, że ja też coś z siebie dam, bo nigdy nie zdarzyło mi się pierwszej zagadać.

Gość gość
ciastko a ile go znasz?

Gość ciastko141
Od października, ale to dopiero była nasza druga randka.

Gość gość
bo jezeli facet jest kulturalny to przeciez nie powie Ci ze jest beznadziejnie na spotkaniu, a to ze sie nie odzywa to widocznie nie jest zainteresowany dalszymi spotkaniami z Toba boz moze chce sobie przemyslec czy chce dalej sie z Toba spotykac albo inna opcja- odezwie sie za pare dni i powie ze byl czyms zajety a Ty wtedy zrob tak aby troche badziej sie postaral jezeli chce sie z Toba spotykac i tez potrzymaj go w niepewnosci troche :)

Gość gość
Napisz do niego i zapytaj jak jemu się randka podobała. Po prostu "zagadaj", wyślij sms-a i może powie ci wprost albo da ci jakąś inną odpowiedź. Wtedy będziesz wiedziała co on czuje.

Gość ciastko141
Już napisałam i szybko odpisał....z tym że 2 randka od października to tylko dlatego, że początkowo nie chciałam, a jak już doszło co do czego to odwoływałam lub przekładałam na inne terminy.

Gość gość
Jak komus zalezy to nie czeka kilka dni 🖐️

Gość ciastko141
No tak, ale tak jak pisałam wyżej - to jeszcze nie jest ten etap, że komuś na kimś zależy.

Gość gość
własnie to jest ten etap gdzie owszem, o wielkim przywiązaniu i uczuciach nie ma mowy, ale jak jest chemia, przyciąganie etc. to chcesz byc z ta osoba w kontakcie non stop, tu tego nie widzę