Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z niskim libido

Do kobiet z niskim libido

Polecane posty

Mój ostatni związek z kobietą w pełni seksualną rozpadł się między innymi przez to że ona miała duży temperament, niestety gdy niedopasujemy się w kwestii łóżkowej to przenosi się to na grunt po za nim. Tylko jak znaleźć taką kobietę? Przecież na pierwszym spotkaniu nie spyta się człowiek ile i jak często chcę to robić. Jestem zadbanym facetem, posiadam zainteresowania itp. ale seks a dokładnie penetracja mogła by dla mnie praktycznie nie istnieć starcza mi 2 razy w miesiącu wiem że prawie żadna kobieta nie ma aż takich niskich potrzeb. Lubię pieszczoty, przytulanie pocałunki itp. ale seks to nie koniecznie.

Z jakiego powodu wasze libido jest na niskim poziomie? ----- To tak samo jakbys zapytal dlaczego masz niebieskie oczy. Taka widac twoja uroda. Jeden ma duzy temperament, drugi maly.

Gość gość
bylam kobieta, ktora uwielbiala sie kochac z wlasnym facetem.on rowniez.nie moglam sie doczekac nocy, bo wiedzialam, ze bedziemy sie kochac. to trwalo dosc sporo czasu, az wreszcie zachowania mojego faceta zabily we mnie ta chec i stalam sie kobieta, ktora bez seksu moze zyc nawet tydzien i wiecej. generalnie jakakolwiek dyskusja, klotnia prowadzily ZAWSZE, ze moj facte sie na mnie dasal przez cala noc pomimo, ze czasem mialam racje w tym co mowilam, czasem niefortunnie powiedzialam cos co mu sprawilo przykrosc itp. efekt jego dasan jest koszmarny, bo ja stracilam ochote nie tylko na seks ale i na wszelakie przytulania :(

Gość gość
A ja byłam kiedyś obdarzona dobrym libido, i seks dawał mi przyjemność i też orgazmy,do czasu. Potem niewierność męża spowodowała krach, nie odeszłam bo ciągle jeszcze go kochałam i uwierzyłam w jego starania się , ale nic nie pomogło. ta niewierność wygasiła we mnie libido, całkowicie, mąż nie jest dla mnie pociągający, seks może dla mnie nie istnieć, chociaż w jakimś sensie na swój sposób nadal kocham jakoś męża, ale nie fizycznie. Zdrada zniszczyła moje libido, nie pragnę seksu, ani z mężem ani z nikim innym. Moje libido stało się bezosobowe, taka ukryta iskra.

Gość gość
upnac Ci hoojem po glowie? Moze libido sie zwiekszy ;)