Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość videoczat

ILE ZARABIAJĄ VIDEOMODELKI NA INTERCAM

Polecane posty

Gość videoczat

Jak w temacie. Ile zarabiacie dziewczyny jako videomodelki albo na sex czatach?

Gość videoczat
?

Gość gość
3,20

Gość videoczat
ktoś cos wie?

Gość gośćkksksksks
Wejdź na jedyne niezależne forum o pracy na kamerkach. Sprawdź i poczytaj opinie. Nie daj się okradać intersramowi http://camchatki.eu Jest to jedyny adres naszego forum pracy na kamerkach.

Różnie, ale standardem jest z tego co wiem od innych dziewczyn, że 3000- 7000. Zależy czy im się chce i ile pracują. Choć mamy jedną dziewczynę, która w październiku wyciągnęła 24 000!! Serio, widziałam u nas w systemie. Paradoksalnie nie jest jakąś super pięknością, ale ma taki flow i taką jakąś swobodę w prowadzeniu czatów, że klienci ją uwielbiają. I nie za to, że pokazuje im wszystko, co oni chcą, bo filmów z gołymi kobietami jest w internecie całe mnóstwo. Ona mam wrażenie jest dla nich bardziej taką koleżanką, która wysłucha, poradzi. Tak sądzę i tak się u nas mówi. Tak czy siak- jest naprawdę niezła i zarabia jak na giełdzie!

Gość gość
Ja pracuję od połowy stycznia i za 10 h przepracowanych zarobiłam 82 EURo, czyli łatwo sobie obliczyć :)

Gość Julka786
Pracowałam przez półtora roku. Na początku zarabiałam po 50-80 euro za 4 godzinny dyżur, ale z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej, a w momencie wypowiedzenia płacili po 3-4 euro za dyżur. Dają niby 60% zarobku, ale nie masz pojęcia ile zarobiłaś. Po prostu dają tyle i tyle i koniec. Nikomu nie wolno mówić o zarobkach czy o stawkach... Dziś nie polecam nikomu tam pracować, poważnie.

Gość gość
Kochane a mozna to zrobic jakos prywatnie bez zadnych unow agencyjnych ?

Gość gość
Otóż w intercam nic nie zarabiasz,tam co miesiąc jest nowa dziewczyna bo po mies trzeba modelce zapłacić a tego się u nich nie robi.Doatajesz kary za to że nie chcesz się masturbować.Niby nie trzeba ale jednak cię namawiają jak tego nie zrobisz nagle dostajesz karę z kosmosu za dyżur którego nie mialas miec.Firma Intercam nie wypłaciła mi pieniędzy za moją pracę mało tego zablokowali mi konto jak napisałam o przelewie i o ich kłamstwach

Gość gosc

Potwierzam, jak juz nie chcesz pracowac, masz prze...ne. Odradzam!!!!

Gość Bum cykoria

Co ty gadasz, smiesza mnie te posty pisane przez sfrustrowane dziewczyny, ktore nie mialy powodzenia u klientow i teraz sie pastwia na pracodawcy- bo zupa byla za slona. Sugerujesz,ze nikomu po miesiacu nie placa??????? Odbilo ci?? Chyba nigdy w Intercam nie pracowalas. Pracuje tam od paru lat i nie mialam problemow z wyplata, malo tego, dzieki nim wybrnelam z dlugow i nie martwie sie jak przerzyc do pierwszego, wiec prsze cie, nie opowiadaj tu glupstw, bo mi az piana cieknie z pyska. Kara za brak masturbowania?? Chora jestes?? Sama decydujesz, czy sie rozbierasz, czy sie nie rozbierasz. ja akurat rozbieram sie do bielizny- na plazy i tak mnie widza w kostiumie, wiec nie ma w tym nic zlego, mam kumpele, ktora sie w ogole nie rozbiera. Jak mozna zmuszac do masturbacji?? Widze,ze nie mialas z intercamem wogole do czynienia.  W pozostalych kwestiach juz sie nie wypowiadam, bo smierdzi mu tu fejkiem, albo jakas sfrustrowana laska. Ja z reka na sercu polecam goraco ich i nie zaluje, ze tam jestem.

Gość Emila
Dnia 12.10.2018 o 22:32, Gość gość napisał:

Otóż w intercam nic nie zarabiasz,tam co miesiąc jest nowa dziewczyna bo po mies trzeba modelce zapłacić a tego się u nich nie robi.Doatajesz kary za to że nie chcesz się masturbować.Niby nie trzeba ale jednak cię namawiają jak tego nie zrobisz nagle dostajesz karę z kosmosu za dyżur którego nie mialas miec.Firma Intercam nie wypłaciła mi pieniędzy za moją pracę mało tego zablokowali mi konto jak napisałam o przelewie i o ich kłamstwach

Ty żartujesz prawda? XD za takie komentarze/opinie powinni  żądać odszkodowania za kłamstwa i oczernianie firmy. Co miesiac jest nowa to ciekawe jakim cudem pracuje tu już 2 lata. Nigdy się nie masturobwałam przed kamerką, jedyne co robie to pokazuje figure, pupe, piersi - oczywiście w bieliźnie. Czasami jakiś taniec, ale to rzadko. Kary nie dostalam przez dwa lata żadnej. Jak jesteś mało urodziwa i ci nie wyszło to nie musisz pisać bredni na temat firmy, bo to nie ich wina.

Gość Wideomodelka
Dnia 3.05.2018 o 13:23, Gość gość napisał:

Kochane a mozna to zrobic jakos prywatnie bez zadnych unow agencyjnych ?

Można, tylko wtedy nie jest tak kolorowo jak pracujesz w jakimś studiu typu Intercam. Po pierwsze w intercam jak nie ma klienta mozesz wyluzować, pouczyć sie, obejrzec serial - a na wszystkich innych stronach siedzi po 100 osob za darmo, jeden na sto sie trafi ze rzuci napiewek i tyle zarobisz. Do tego na te strony moze wejść kazdy w polsce. W intercamie osoby z polski maja zablokowany dostep i tylko za granicą mogą cie zobaczyc. nie musisz sie obawiac ze ktos cie rozpozna.