Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o tej żyrafie z Zoo w Kopenhadze, masakra

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to powinni ubić tego dyrektorka

Gość gość
też tak uważam

Gość gość
a później opowiadają o ginących gatunkach, żenada, zabić młode, piękne zwierzę, dlaczego? bo tak! nie ogarniam

Gość gość
a co jej się stało, bo ja nie oglądam TV

Gość gość
zastrzelili żyrafę, ze względu na geny, żeby nie rozmnażała się kazirodczo. zastrzelono bestialsko, można było ją uśpić, ale mięso trzeba było zachować dla drapieżników, a sekcji dokonano na oczach ludzi w tym dzieci

Gość gość
mało tego ktoś chciał odkupić to biedne zwierze, ale dyrekcja pozostała nie ugięta, brytyjski park miał miejsce dla Mariusa a i tak woleli go zabić niżeli chociażby wykastrować

Gość gość
rzeczywiście okropne, a ci obrońcy praz zwierząt jakoś cicho siedzą

Gość gość
działali, zebrano prawie 30 tys, podpisów aby ocalić zwierzaka, można było zrobić wszystko, ale nie zabijać...

Gość gość
biedne zwierzę, może nie cierpiało, a dlaczego ta sekcja zwłok przy ludziach, dzieciach

Gość gość
zwierze było zdrowe, młode (18 miesiecy), zastrzelono go kiedy sięgał po swoją przekąskę, nawet nie spodziewał się co go czeka, bum kulka w łeb, na oczach ludzi którzy sami tam swoje dzieci przyprowadzili, żeby zobaczyć "patroszenie żyrafy" sorry ale komuś chyba wadziło to zwierze, ktoś chciał zapłacić okrągłą sumkę za niego i nawet to dyrekcji nie przekonało

Gość gość
no ale nie rozumiem czegoś, ci ludzie którzy tam przyszli z dziećmi wiedzieli, że żyrafa będzie zastrzelona? cos chyba zmyslasz

Gość gość
nie wiem czy wiedzieli, żyrafę zastrzelono bodajże w niedzielę, no i raczej w niedzielę także ją poćwiartowano, więc na pewno była tam masa ludzi, na zdjęciach widać i starszych i dzieci, dziwi mnie tylko dlaczego opiekunowie tychże dzieci pozwolili aby ich pociechy oglądały takie coś i dlaczego dyrekcja zezwoliła na sekcje w czasie kiedy byli tam zwiedzający. nie ma co tu zmyslać wpisz sobie w wyszukiwarkę i sama/ sam zobaczysz

Gość gość
to naprawdę jakieś niedopatrzenie ze strony dyrekcji, bo skoro już zabili to biedne zwierzę, to teren na którym ćwiartowano, powinien być odizo;owany od zwiedzających ciekawe czy dyrektor poniesie jakies konsekwencje tego skandalu

Gość gość
nie wiem czy nie dopatrzenie, dyrektor otwarcie mów o tym, że zależy na utrzymaniu czystości genów i o braki miejsca dla tej bidy, ok ważne zeby zwierzaki pod tym względem były zdrowe, ale mozna bylo kastrowac, a jesli chodzi o miejsce to oczywiscie bylo w kilku parkach, takze ja uznaje to jako czyste barbarzynstwo

Gość gość
wy durne pały jesteście żyrafa była z kazirodczego związku poczytajcie sobie obrońcy zwierząt od siedmiu boleści a potem piszcie z sensem

Gość gość
Ty jestes durna pala, zwierzak byl calkowicie zdrowy, nie narazony na choroby zwiazane z genami, chodzilo o to, ze gdyby go rozmnozono to mogloby do takich dojsc, ale do cholery mozna bylo zwierzaka wykastrowac i nie bylo by problemu, ale jak widac ludzie lubia sami robic sobie problemy

też nie rozumiem co kierowało ludźmi, którzy podjęli tak bezmyślną decyzję..;/ mam nadzieję, że nie pozostaną bezkarni!

Gość gość
jeszcze weterynarz sie wypowiadal jakby z duma, ze najpierw dal mu jedzenie a pozniej zastrzelil, no chorzy ludzie

Gość gość
sadysci :(

Gość gość
w obronie żyrafa wypowiadają się na pewno zagorzałe aborcjonistki hipokrytki,zaraz mnie zwyzywają od moherów chociaż wełny nie lubie,typowe

Gość gość
nie chodzi o to kto sie wypowiada, po prostu troche empatii, byla masa innych wyjsc, dlaczego wlasnie takie????

Gość gość
Zwiedzajacy wiedzieli, ze w tym czasie zyrafka zostanie zastrzelona, w lokalnej gazecie zaproszono na "cwiartowanie zyrafy" i podano kiedy sie to odbedzie. Zobaczcie sobie w google na zdjecia, faceci kroja zyrafe, a wokolo pelno ludzi z malymi dziecmi

Gość gość
no fantastycznie po prostu

Gość gość
Żyrafa pochodziła z chowu wsobnego - jak do tego doszło? Najpierw robią dziwaczne eksperymenty z kryciem kazirodczym a potem zabijają bo im nie wyszło? Jeśli nawet to krycie było niezamierzone (nie wierzę w to) to żyrafę mogli uśmiercić zaraz po porodzie albo podać leki poronne samicy a nie czekać aż maluch skończy prawie dwa lata. Do tego robienie chorego widowiska z tej egzekucji...

Gość gość
Bo lew też chce jeść a wegetarianinem nie jest

Gość gość
druga żyrafa jest przygotowywana do ostrzału bo w tym ZOO za ciasno jest tam