Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_katarzyna4991

boję się o swojego chłopaka:(

Polecane posty

Gość kasia_katarzyna4991

Okropnie się o niego martwię:(jest on zawodowym kierowca tira i jeździ w dalekie trasy:(tyle się słyszy o tych wypadkach że masakra:(tak się o niego boję że można zwariować:(boję się że jak kiedyś wyjedzie to już nie wróci do domu :(

Gość gość
a nie boisz się że ***** d****i? to bardziej prawdopodobne

Gość gosccc
ja bym mu kazała po każdym zjeździe z trasy robić badania na HIV i inne niespodzianki

Gość Pan Wiesław reaktywacja
Pewnie ostro dyma wszystkie leśne ssaki :classic_cool: A poza tym po kiego c***a martwisz się o tirowca ? To ****** morderca za kierownicą .

Gość kasia_katarzyna4991
Widzę,że nie ma tutaj ludzi na normalnym poziomie.Ciekawa jestem czy wy nie martwilibyścię się o swoich bliskich.

Tirowcy to odpady społeczeństwa i potencjalni mordercy . Mam nadzieje ,że twój chłopak zdechnie na grzybice w połączeniu z HIV 🖐️ zanim kogoś zabije na drodze .

Wytłumacz mi szmato jak można sie wiązać z kimś kto się nie myje , wp*****la najgorszy syf gotowany na butli gazowej i bzykający niszowe k***y z leśnych parkingów ?

Gość gość
Musisz sie przyzwyczaić .To jego praca .Znowu tak wielu wypadkow z udziałem tirów nie ma .Jeśli już to gina Ci z mniejszych samochodów .Tak naprawdę to kazdy moze zginac w kazdej chwili .Nawet w domu zdarzaja sie wypadki .Po prostu nie myśl o tym .To jedyna sensowna rada .

Gość gość
Ty p .Wiesiu samotny jesteś czy jakaś zaobrączkowała takiego ch* ma ?

Gość gość
Tirowcy to najgorszy typ kierowców. Zawsze ciesze się , jak słyszę ,że jednego s********a mniej na tym padole .

Gość kasia_katarzyna4991
Nie uważam się za szmate,a taki totalny Wiesiek jak ty(imię o czymś świadczy) jest po prostu niczym nie wartym gnojem.Dużo podróżuje i zatrzymując się na postój na parkingu jeszcze nigdy nie widziałam brudnych,śmierdzacych kierowców.Po za tym co ja będę dyskutować z tak zacofanym idiota jak ty.

Gość gość
A ja lubie tirowców. Tzn lubie dymać ich niezaspokojone żony . To łatwe k***y :classic_cool:

Gość sliwkawkompocie
autorko jak chcesz porozmawiac na poziomie napisz na e.dyta7@wp.pl Moj maz tez jest kierowca, jezdzi na daleką Rosje, mam kilka lat doswiadczenia. Sama pracuje, równiez w branzy - jestem spedytorem - czyli osoba odpowiedzialna za to, zeby kierowca miał ładunek do przewiezienia. Znam wielu kierowców, pracowałam w duzej firmie i na 100 kierowcow - tylko 2 prowadziło podwojne zycie. A co do "jezdzacych mordercow", to ja zauważyłam JEŻDŻĄCYCH SAMOBOJCOW - bezmozgi jezdzace osobowkami, wyprzedzaja na trzeciego, zajezdzaja droge, wiekszosc wypadkow z udzialem ciezarowek spowodowana jest z winy innych uczestnikow ruchu.

Gość gość
Siedziałam kilka razy w takim duży aucie.Myślałam, że istnieje w jego życiu tylko żona . Myślałam też , że jestem tą ważniejszą w jego życiu-jak bardzo się myliłam. Po jakimś czasie dowiedziałam się, że na każdym przystanku jest inna i co się dzieje w takich tirach.Ale wiedz jedno :co przystanek to inna kobieta

Gość sliwkawkompocie
a co do zdrad kierowcow z przydroznymi dziewczynami - zapytałm kiedys o to mojego obecnego meza. Powiedzial mi ze to zadna atrakcja z taka panna, bo nie wiadomo kto ja wczesniej mial i ile razy, a najlepsze sa w stanie przez jedna noc "zaliczyc" kilkukilometrowa kolejke na granicy.... I ja mu wierze, mamy takie same podejscie do tych spraw. Sex to nie tylko akt fizyczny, najwiecej dzieje sie jednak w głowie.

Gość gość
Śliwkawkompocie zamilcz lepiej i idz zbadaj sie na nosicielstwo .

Gość kasia_katarzyna4991
Tyle razy z nim jeździłam i powiem wam szczerze żadnej z prostytutek na drogach,parkingach czy innych postojach nie widziałam.Proszę darowac sobie głupie teksty.są naprawdę zbędne.

Gość sliwkawkompocie
do gosc - zal mi takich ludzi jak Ty. Idz trollowac gdzie indziej. A tak prawde mowiac, to kazda zpna moze sie spodziewac "prezentu" od meza bez wzgledu na wykonywany zawod.

Jak z nim jezdziłaś to jak mógł dymać przydrożne szmaty ? Opanuj się debilko :D:D:D:D

Gość sliwkawkompocie
kasia_katarzyna4991 odezwij sie na maila

Gość kasia_katarzyna4991
ostatnio jak wrocil z trasy mial straszne czerwone krostki na penisie. Mowil ze to przez to ze 3 dni nie zmienial bielizny. Nie wiem co mam sadzic o tym :(

Gość gość
skasowac:-) Usłyszałaś kilka słów prawdy i chcesz temat kasowac? To cie od syfu i choroby nie uchroni:-) Z rób sobie lepiej testy

Gość gość
Skąd sie biorą takie Wiesie ?Szkoda ze sie reatywowałeś stary :-(