Gość gość Napisano Luty 12, 2014 Tu sie urodziłam i wychowałam dobrze mi się tu mieszkało bo tak naprawde nigdy nie mieszkałam gdzie indziej więc nie maiałam porównania ale kilka lat temu się przeprowadziłam i teraz wróciłam na stare śmieci. Okazuje się ze na tle innych śląskich miast chorzów to dziura w której nic nie można załatwić nic sie nie dzieje i generalnie jest do du py .pewnie radni tego nie czytaja i pan prezydent tez tu nie bedzie wchodzil ale gdyby to sie dowiedzcie ze nie wszedzie jest taki syf jak w chorzowie.w urzedzie sa kosmiczne kolejki, pracownicy urzedu sa opryskliwi i nieuprzejmi zatrudniani po znajomosci mimo ze oglaszane sa konkursy na stanowiska to przyjmuje sie ludzi z matura zdana na 3 zamiast tych po studiach twierdzac ze maja wyzsze kwalifikacje.zalatwienie czegos w mopsie oznacza kilkugodzinne stanie w kolejkach i kilkanascie wizyt po decyzje.do zlobka i przedszkoli obowiazuje lista i kolejka ale dzieci sedziów prawnikow i pracowników urzedu ona nie dotyczy.w mdk zajecia sa ograniczone i dostanie sie na nie graniczy z cudem.przedskola sa najkrucej czynne ze wszystkich miast na sląsku nic wiec dziwnegu ze mamy tu największe bezrobocie w skali kraju skoro matki nawet gdyby chciały pujść do pracy to nie mogą. Polityka prorodzinna nie istnieje brak darmowych punktów przedszkolnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach