Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 31

Intrygujace wakacje z nieznajomym zapraszam

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosc - a czy Ciebie jednak nie za bardzo wyobraznia ponosi ?

Gość gość
nie, nie ponosi facet proponuje zaplacic osobie ktorej wgl nie zna wakacje w zamian za towarzystwo

Gość Zuzanna Amelia ææ
No i gdzie tu handel ludzmi ? Czy cokolwiek ma byc robione bez woli danej osoby ? Bo nie zauwazylam.

Gość gość
taaa moze nie handel i nikt nikogo nie zmusza do tego ale jakas glupia dziewczyna sie zgodzi bo ja np. ja na to nie stac a potem bd tego zalowac i bd gadac ze ja ktos zmusil bo sami takie idotyczne sytuacje nakrecacie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jesli MNIE na cos nie stac to sie na to nie porywam. Tu wlasnie wychodzi prawdziwosc powiedzenia ze kazda dama placi sama. A jesli ktos ma ochote pojsc na taki uklad to chyba jego wybor. I to raczej nie sprawa naiwnosci a tego co kto ma chce zaoferowac z siebie w zamian za dana rozrywke i w jaki sposob dana atrakcje osiagnac.A to juz sprawa wartosciowania a nie naiwnosci.

Gość facet 31
@Zuzanna Amelia - fajnie piszesz. Poza tym, napisalem, ze bardzo chetnie poznam sie blizej. To jest tak samo ryzyko dla jednej jak i drugiej strony. To nie jest wyjazd calkowicie w ciemno, jest czas chce kogos poznac i pojechac z tym kims na wakacje i spedzic fajnie czas. Zwyczajnie nie mam ochoty jechac z ludzmi ktorych znam. A jesli znajdzie sie dama ktora zaplaci sama tym lepiej. Kto wiem moze wyjdzie z tego cos wiecej niz tylko wakacyjna przygoda. A do osob negatywnych nie grajcie swietoszkow bo co roku na "seks" wkacje w polsce, turcji, wloszech czy hiszpani jada tabuny polek ktore jada tam tylko w jednym celu- gzic sie z kim popadnie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Facet 31 - doprowadziles kiedys do jakiegos spotkania na tej zasadzie ? Nie chodzi mi o seks ale o spotkanie jako takie . Jak to zorganizowales i jak bylo ?

Gość onastudentkamedycyny
ja jestem chetna.. mam 23 lata 168 szczupla brunetka:) hmmm?

Gość facet 31
@Zuzanna, spotykalem sie z dziewczynami z internetu owszem, Z kilkoma z nich jestemy znajomymi do tej pory, nie wiarze nas nic oprocz przyjazni i wspolny zainteresowan. onastudentkamedycyny - opis brzmi fajnie :), napisz cos wiecej na maila. ------------- Dla chetnych prosze o kontakt mailowy, wole pisac prywatnie. facet31kafe@interia.pl

Gość facet 31
@ Zuzanna - mialem np wypady do spa z nieznajoma :) bylo fajnie. Duzo smiechu, bardzo pozytywnie, ale warunek jeden trzeba troche porozmawiac przed spotkaniem zeby nie bylo rozczarowan. Wtedy jest latwiej.:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja caly czas mysle ze moje ogloszenie mialoby wieksze wziecie niz Twoje.

Gość facet 31
@Zrobie Ci konkurencje: A moze ktos ma ochote wybrac sie na zwariowany weekend polaczony z mila rozmowa i odrobina szalenstwa w granicach wlasnego rozsadku ? Obiecuje ze nie bedziemy robic niczego na co druga strona nie ma ochoty. Zapewniam wlasne towarzystwo i poczucie humoru. Warunki - place za siebie sama. Zdjecie zbyteczne. - ja bym sie nawet na to pisal, ale nie rozumiem dlaczego dla Ciebi zdjecie jest zbyteczne ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
A do czego jest Ci potrzebne zdjecie ? Tak w ogole to z jakiego rejonu jestes ?

Gość facet 31
Warszawa No jak do czego ? Do tego zeby jechac z kims atrakcyjnym. A jesli chcesz jechac z byle kim to proponuje wyskoczyc do pierwszego autobusu na miescie i zapytac pierwszego lepszego czlowiek czy niechcialby z toba pojechac na wakacje.

Gość Zuzanna Amelia ææ
No dobra. To powodzenia. Jak kiedys juz zrealizowalam moj pomysl. Moze i Tobie sie uda. Dawaj znac jak Ci idzie.

Gość men 28
odpisujesz na wszystkie maile?? a Ty jestes atrakcyjny?

Gość onastudentkamedycyny
napisalam mejla

Gość facet 31
odpisalem

Gość facet 31
@men 28 odpisujesz na wszystkie maile?? a Ty jestes atrakcyjny? - mezczyznie mnie nie interesuja. czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość man 28
wczoraj pisales cos innego