Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baldachim

Czterdziecha co ma pecha. Dyskusja liryczna. Zapraszam

Polecane posty

Gość zwiędła ruta
coś c****erdzie słabo idzie tych wierszyków rymowanie lepiej weż się może za swych gac ipranie

Gość Indiańskielato vel Czterdziech
A odezwał się nie polaczek Co niemiecki włożył fraczek Jest poprawny jak z Brukselii Tu takiego nie widzieli. Tu gamonie , komuniści bydło oraz pesymiści On wybitny bo wraz z dziatwą, Siedząc w Anglii jest ponad to.

Gość zwiędła ruta
Troll psychopierd jest stuknięty i ma czerep w pół pęknięty Wredny to dziadyga stary co już nie ma w lędźwiach pary lecz buzują mu hormony stąd ten ryj niewyparzony nie potafi już niestety zbliżyć się do jakiejś kobiety więc jad tutaj sączy nam i udaje że nie jest sam

Gość Baldachim
Witam was wszystkich moi Kochani Wy wcale nie jestescie tacy do Bani Jak myslalem na Poczatku Zanim doszlo do tego Watku A Indianskie lato to madra Kobieta Niczym angielska Moneta Co komunistow nie Lubi A w swoim sie tylko Chlubi :p

Gość zwiędła ruta
Teraz Psychopierd zgrywa Baldachima za chwilę wymyśli np. Joachima

Gość Baldachim
Zwedla Ruto Joachim to fajny Gosc Co niejednej dal dobrze w Kosc Ale mi go czasem zal Bo go niejedna puscila w sina Dal :(

Gość zwiędła ruta
I dobrze zrobiła bo kuśka mu gniła

Doga Ruto Choć mnie gnębi troska To się z Tobą śmieje Bo jesteś wprost BOOOSKA.

Gość zwiędła ruta
Odrzuć troski Drogie Lato bądżmy jak pod dobrą datą to jak Pierd się tu wygłupia tak mnie śmieszy jak ta czaszka trupia co ją na mundurach mieli formacji Gestapo mili oficery

Gość gość
Nawet wierszy pisać nie umiecie wy chodzące ludzkie smiecie

Gość zwiędła ruta
Ty za to umiesz gościu nieproszony smigaj lepiej do swej zony lecz pewnie żadna ciebie nie chciała i stąd głupota twoja powstała

Ludzkie śmiecie Jak to miło Znów "nomalnie" się zrobiło Wszak ta całą kafeteria to "życzliwych" menażeria Ludzki tygys i kojoty piszą tutaj swe głupoty Dobre rady wprost spod serca Jak Trynkiewicz-Ludożerca

Gość Baldachim
Pije sobie teraz kawke A moj kotek wcina trawke Rutka fajna z ciebie Gawedziara A z czterdziechy Zadna Nudziara Tylko szkoda ze Psychopierd zwial Bo to Szalony Cwal A takich tutaj nam Trzeba Bo inaczej innego Watku Potrzeba Ale jak bedziecie mialy Wene To zapraszam na Antene :p

Gość zwiędła ruta
Oj Baldachim mój kamracie czy zmieniłeś w końcu gacie bo smród kota ci zabije jak te kije samobije Lepiej przyznaj się że Pierd to Ty bo cię zjedzą wściekłe pchły

Bald Achimie Czy to kawa bo to podejżana spawa Byś g***townie połagodniał Może sucho nie masz w spodniach I szczęśliwy zasikany Będziesz zaraz piał peany nad mem czarem i mądrością nie rób wody z mózgów Gościom By mnie mogli nienawidzić i z rozkoszą ze mnie szydzić Bo to straszna trwoga Nie mieć jakiegoś wroga.

Gość zwiędła ruta
Nasz Psychopierd nie ma odwagi choć chce przyciągnąć mnóstwo uwagi. Nie chcę przyznać iż mnóstwo postaci wymyka mu sie po prostuz gaci.

Gość Trol Psychopierd Oryginal
Ja sie biore teraz za moj Zyciorys Ktory jest niczym zmudny Kosztorys Bo od ukladania Wieczek Niedlugo urosnie mi Tyleczek A rachunki placic Trzeba W tej chwili to moja Jedyna Potrzeba W domu kazdy mnie sie Pyta Czemu chodze cala Zryta A ja nie wiem co Powiedziec Bo sama chcialabym to Wiedziec Na co mi ta Emigracja Pesymistyczna Wibracja Gdyz jak jade do rodziny To kazdy mysli ze ich urodziny Prezentow co niemiara No normalnie istna Siara :o

U nas jak się jedzie w gości to nie robi oszczędności Sprzedaj nerkę, sprzedaj kota Nie udawaj w kraju Szkota.

Gość jestemjestemjestem
Dobre dobre Drogie Lato ciekawam co pierduś na to

Gość Troll Psychopierd Oryginal
Jestem jestemjestemjestem, Baldachimem, niejakim Dolińskim i każdym innym świństwem Przyznaję sie wszem i wobec żem niezły schizol i sobek mam rozdwojenie jażni co wszystkich wkoło drazni lecz mi to wszystko zwisa byle była pełna misa

I jeszcze mi wstyd bo mam kompleks malego penisa co zawsze i wszędzie obwisa

Dlatego jestem taki złośliwy bom stary dziad ale wciąż hutliwy i chce mi się jakiejś dziwy ale każda na mnie się wypina i ja sądzę iż to 40cho Twoja właśnie wina dlatego mszczę się bez ogródek i robię wokół ciebie tyle paskudek

Teraz mi ulżyło i na sercu miło chciałbym abyś mi 40cho to zło wybaczyła na forum cię przepraszam i o wybaczenie bardzo się dopraszam

Już ci nie będę więcej bruździł wątków tyle zakładał i na forum paskudził teraz zostanę mnichem buddyzmu i będę wrogiem wszelkiego faszyzmu. Będę od dziś zło niszczył a dobro popieral i życzę ci 40cho męża lub ogiera.

Gość zwiędła ruta
Drogi Pierdku dobrze że grzechy swe wyznałęś teraz jakąś pokutę odbyć powinieneś np 4osze ugotować obiad mamę przypilnować albo ją u siebie przez tydzień stołować a całe lato j ak murzyn wachlować

A ja ci tam nie dowierzam I wybaczyć nie zamierzam Jesterm twarda i pindolę Zagam dalej swoją rolę

Gość gość
czterdziecha wciąż czeka na kolejnego oblecha co pokocha wielki zad i na waruj będzie z ręki jadł Taki zwykły prostaczek nie dla seksomaniaczek musi ją kochać on nocy do rana inaczej oj nie prosze pana Ja jestem nie taka dla zwykłego chłopaka Pan ma mnie wielbić pon niebiosa taka ze mnie osa I sączy swój jad on nocy do rana czterdziecha niedoroochanna

Przechodząc na prozę.Jeśli kogoś nie poznasz w różnych sytuacjach g... o nim wiesz.Z gruntu pesymistyczna i niby wedna osoba może się okazać fajnym człowiekiem.Nawet zabawnym.Tylko trza dać mu szansę.Tak samo optymistyczna, pogodna, słodka i bogobojna, eteryczna istotka może się okazać zakłamaną , wstrętną hexą.Do tego tępą i głupią. Nie dowiemy się jak od razu wrzucimy kogoś do szufladki.

Oj 40cho ma kochana nie zosanę chyba do rana jak mi teraz nie wybaczysz lecz złośliwie się rozkraczysz

Gość Baldachim
Indianskie Lato nikt z ciebie nie Szydzi Ale czasami przyznac sie wstydzi Ze masz duzo Racji Odnoszac sie do meskiej Nacji Bo to proste Wieprze Niczym Malpy w Metrze Dzikie i malo Wybredne Ale tez i bardzo Wredne Bo potrafia tylko Jedno I juz trafiamy w Sedno Szukaja sobie Towaru Nie jednego a Paru I to najlepszej Jakosci Bo warchlaka nie interesuja Osci A jak sam sie zestarzeje To mu juz wszystko Szarzeje I tylko interesuje go Koryto Byle bylo syto, Syto :o