Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baldachim

Czterdziecha co ma pecha. Dyskusja liryczna. Zapraszam

Polecane posty

Gość Baldachim
To mówiłem ja Troll Psychopierd we własnej osobie

Gość Baldachim
Mam osobowść wieloraką i jestrem raz dziewczyną, raz Baldachimem, trolem lub inną pokraką.

Gość Baldachim
W zależności od pogody mogę zmieniać swe Urody na dziewczęcą, na chłopięcą ja dziecko je rózne Lody To chroba moi Drodzy i nic was to nie obchodzi Ja się leczę u psychiatry lecz on puszcza tylko wiatry

Gość Indiańskielato vel Czterdziech
Dogi Trollu to jest chore trza zobaczyć się z doktorem.

Gość Baldachim
lecz mój doktor to idiota chciał zg*****ć mojego kota jak się leczyć u lekarza który udaje weterynarza

Gość Baldachim
Jestem bardzo bardzo chory Jestem jakby potworem raz wyzywam raz przepraszam a teraz żura zakwaszam Będę kończył drodzy moi niech nikt już mnie nie boi

Gość Baldachim
Jeszcze raz wszystkich przepraszam i laptopa już zagaszam

Gość Baldachim
Sio stad Podszywy Co maja rozne Ksywy Baldachim jest jeden Niczym biblijny Eden I na nic mi taka Inscenizacja Naprawde marna Ekranizacja 😡

Gość Baldachim
Teraz napad mam choroby ostrą fazę mej psychozy będę jadem pluł na wroga już nikogo mi nie szkoda

Gość Baldachim
Mam was w doopie ludzie z forum niech w was strzeli boski piorun niech was porwie diabeł stary i usmaży gdzies na skwary

Gość Baldachim
Niech 40chę trafi szlak to będzie od boga znak że ta baba zasłużyła bo nie była dla mnie miła

Gość Baldachim
Powiem skrycie wam w sekrecie bo pewnie o tym nie wiecie ze chcialem być z nią na stronie choćby tratowały konie lecz 40cha mnie nie chciała go gdy mnie obmacywała wyszło na to że mam fiutka rozmaru jak krasnoludka

We mnie rzecz to oczywista Zbudzi waleczny się sadysta Na twe słowo dziesięć padnie Aż w niedoli skończysz na dnie Baldachimie skończysz marnie Nie dam plenić się bezkarnie Takim typom obrzydliwym Wstętnym, brzydkim i fałszywym....

Gość Baldachim
Potem się ze mnie obśmiała to speszyło mnie bez mała i dlatego chcę się mścić choć całować chciałbym w życ lecz niestety ta kobieta zrobiła ze mnie taboreta

Gość Baldachim
Oj zwiedla Ruto Zle ciebie Kluto Nie jestes Wybitna Ani nawet Dobitna Taka sobie Paniusia Co potrzebuje Synusia Dlatego jest ciebie tu Pelno Ty podrobiona Welno :o

Gość Baldachim
idę se pobzykać sam zrobię rączką ram tam tam żadna baba minie nada bow każdej ja widzę gada

Gość zwiędła ruta
Czep się Pan traktora bo na pana pora

Gość Troll Psychopierd Oryginal
Oj Ruteńko moja miła proszę byś mi wybaczyła minął atak mej choroby ze wstydu zrobiłem boby jak tylko zobaczyłem coja tutaj napłodziłem lecz już czuję lepiej się bo podanomi już tlen Za Baldachima czasem się podaje ale teraz trolem znowu pozostaję

Koniec z marna Ekranizacja I Samoinscenizacja Baldachim jest tylko jeden Nichym biblijny Eden Zapamietac to Sobie Niunie I inne rozowe Bunie Bo wam sie cos Pomylilo I glupota Zapylilo A mi sie nie chce z wami Klocic I Dyrdymaly Nucic Bo jestescie Panienki Nieciekawe Malo oczytanie i Niemrawe I wcale sie Dziwie Ze zaden Wieprz was nie trawi I nawet go to nie Bawi Bo o czym z glupia Laska Z tak Nieciekawa Maska :o Bo

Gość zwiędła ruta
Troll się wkurzył ale chryja w końcu zoczył ta podła zmija jak to jest trolować sobie na własnym grzbiecie Ty stary złobie

Bo Plec to Maskarada Rol Przeroznych Parada A wy wszystko na jedno Kopyto Az wartosciowe tresci mi Zryto :(

Indianskielato chcialem z toba po Dobroci Ale sie nie da Bo ty gustujesz w marnych Laszkasz I nieuczciwych Patalaszkasz Chcesz mnie Znieslawic Nieciekawa Istoto I wrzucic w Bloto Ty Miernoto :o

Gość zwiędła ruta vel baldachim
Ty i wartościowe treści ze śmiechu dostaję boleści

Kończ waść wstydu oszczędz sobie

Hej Dziewczyny oj nie obrazajcie sie :p Fajnie bylo z wami poklikac ;-) a pisac cos trzeba bylo :p Spisalyscie sie na medal ;-) Serio i super z was babki Ale nie ma sensu tego kontynuowac jak tylko my w 3 gora 4 sie udzielamy;-) Czerdziecho i Rutko 🌻

Gość gość
Slonce dzisiaj swieci A na swiecie rodza sie dzieci Kafeteria to super sprawa I pasuje do niej ta oprawa Kazdy moze zadac pytanie A ciekawe posty zawsze maja branie A ze jest tu troche lansu Nie przerywa mego transu Zycie piekne, krotkie jest I wogole the Best :p

Gość gość
Czterdziecho moja kochana Nie staraj sie o mlodego barana Odczuwaj radosc zycia A pozbedziesz sie tycia

Gość kmolk
Czterdziecha co ma pecha o wyglądzie oblecha marudzić nie przestaje na żonę się nie nadaje :D

Gość gość
Czterdziecha mnie doluje Az mnie w boku kluje Wole ludzi z osobowoscia A nie z pseudo madroscia Ktorzy sa zyciem zawiedzeni I przez pesymizm nawiedzeni Bo moglaby cos w sobie zmienic Zamiast sie bezpodstawnie pienic 💤