Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 lat starsza dziewczyna od chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Myślicie, ze to ma sens?

Gość gość
ma i nie ma bo wszystko zależy od was, a nie opinii tego forum :P

Gość gość
na starej piczy dobrze sie cwiczy:D

Gość gość
Znam kilka przypadków dosyć dobrze jeśli chodzi o tą różnicę wieku :) -Moja kuzynka jest starsza od swojego męża o 3 lata, żyją sobie całkiem dobrze różnicy wieku nie widać, gdyby sama o tym nie powiedziała nikt by się nie kapnął -Mój brat niestety ma o 14 lat starszą od siebie "dziewczynę" i tu jest lipa bo ona ma dzieci, mąż się powiesił, są razem ok roku i niby wszystko ok mieszkają razem itd. ale on by chciał mieć dzieci-ona niby urodzi jeszcze jedno ale duże prawdopodobieństwo że chore, on chciałby wziąć ślub a ona no cóż w białej sukni do kościoła? Ale chcę Ci powiedzieć że jeżeli tej różnicy wieku aż tak bardzo nie widać to jakoś lepiej jest to przyjmowane przez społeczeństwo. Ale z drugiej strony nawet jak widać to co? Twoje życie i Twoje wybory :) pozdrawiam

Gość bubuuuuu
a w jakim wieku jestescie? bo ja np znam 4 lata mlodszego od siebie ktory strasznie za mna biega i mu zalezy ale ja jakos nie moge sie przekonac tylko przez to ze jest mlodszy.wiem ze to glupie ale jednak jest taka obawa ze kiedys moze chciec sobie poszukac mlodszej chociaz ja i tak wygladam na o wiele mlodsza od niego.mysle ze to siedzi tak na prawde w naszych glowach jakas taka blokada,a trzeba po prostu sprobowac byc ze soba i poznac go jakim jest czlowiekiem i nie patrzec na wiek.pare razy bylam ze starszymi facetami a okazywali sie totalnie nie powazni i nie wiedzacy czego chca.

Gość gość
ja mam 33 lata, on 26, różnicy nie widać, jak mnie poznal był pewnien ze w tym samym wieku jestesmy