Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna 2013

CZY TO TARCZYCA????

Polecane posty

Gość zuzanna 2013

Witam! chcialabym sie podzielic swoim poroblemem. Otoz sprawa dotyczy mojej mamy. Trzy lata temu miala wycinany plat tarczycy ze wzgledu na guza ktory nie byl na szczescie zlosliwy .Przed operacja mama dziwnie sie zachowywala nie spala w nocy, chodzila budzila mnie ,cala rodzine caly czas plakala miala dusznosci itp. kiedy wycieto polowe tarczycy problem ustapil myslelismy ze juz jest po... Niestety problem po 3 latach wrocil . Mama cigle narzeka na bole miesni, stawow ,glowy., ciagle zmęczenie, placze, histeryzuje ze ma raka .byla u wielu lekarzy tez u psychiatry .Jest caly czas faszerowana lekami lorafen itp. diagnozy brak .Wyniki dobre ob, crp, krew tomografia glowy , usg tarczycy wykazalo ze plat ktory pozostal jest przekrwiony. tsh i inne hormony w normie. Dokladnie nie wiem jakie jeszcze wyniki robila, ale wszystkie ok. Ktos moze sensownie doradzi co to moze byc?

Gość gość
Nerwica,depresja,brak magnezu.........a z Lorafen niech uwaza bo silnie uzaleznia

Gość zuzanna 2013
Ciezko jej to przetlumaczyc,ze to mozena tle nerwowym.Juz tez sie naczytalam o nerwicy lekowej ...