Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaniiiaa90

Leżę i ryczę bo on zerwał ze mną bo myśli że jestem szmatą

Polecane posty

Gość Aaniiiaa90

Był wczoraj na imprezie urodzinowej u naszego wspólnego przyjaciela, ja nie mogłam iść bo mam grypę. Na imprezie podszedł do niego mój eks i niby powiedział do niego: "Podziękuj Ani ode mnie i od Maćka za z******te lodziki". Pobili się o to i podobno mój chłopak złamał mu nos i będzie miał przez to policję na karku. Wiedział że byłam z tym facetem z którym się pobił ale nie wiedział że kiedyś w klubie pod wpływem alkoholu miałam seks z takim jednym Maćkiem. Byłto jeden raz którego bardzo żałuję, ale nie byłam wtedy w związku z nikim. Przyszedł do mnie dziś rano, ja wystaszona bo miał podbite oko a on do mnie prosto z mostu że to koniec, wszystko wie i nie będzie się ze mną spotykał. Ja mu tłumaczyłam że to był jeden raz, że byłam pijana ale do niego to niedocierało :( Powiedział tylko żebym nie dzwoniła i nie pisała bo nic z tego nie będzie 😭

Gość gość
W sumie to niezłe z ciebie szmacisko :D :D :D

Gość gość
Według Ciebie szmato po pijaku się nie liczy???

Gość gość
hahahahahaha

Gość Aaniiiaa90
Pisałam że żałuję ale nie zdradzałam go przecież

Gość Było miło
Zastanów się z kim się bzykasz.Skoro masz słaba głowę, nie pij.Zupełnie mnie nie dziwi że facet cie olał, skoro wokół głośno o twoim zachowaniu?

Gość Aaniiiaa90
Nie cofnę czasu, nie wyzywajcie mnie od szmat bo szmatą nie jestem!

Gość gość
:D :D :D :D :D Taki koniec ma każda d****a!:D Nie dziwi mnie wcale ze facet cie olał.Dobrze zrobił. Osobiście nie tknął bym cie patykiem😠 😡

Gość gość
zrobials im loda i uwazasz ze nie jestes szmata? otóż jestes i koles ma racje ze cie zostawił

Gość fdgfdd
nie wiem czy dla głupiego loda warto łamać sobie nos czy mieć sprawe o pobicie i 2 lata wiezienia

Gość gość
Prowokacja, nie można być taką tępą debilką :D

Gość Aaniiiaa90
Ale z tym z którym chodził byłam dwa lata w związku. Tylko raz popełniłam błąd po pijaku i żałuję. Dzwoniłam dziś do koleżanki by mi opowiedziała o tym zajściu wczorajszym a ona głupio się cieszyła opowiadając to jak gdyby stało się coś śmiesznego. Zresztą to już nie moja koleżanka :( wszyscy są teraz przeciw mnie za jeden głupi wybryk :(

Gość gość
Najważniejsze jest to aby sama siebie szanowała. Nie daj im się wyzywać od szmat. Facet jak się z dziewczyna prześpi 1 raz to nie jest "szmata", ale kobieta już tak. Nie tłumacz się "ze byłaś pijana" tylko porostu przyznaj ze tak chciałaś i koniec- byłaś z nim kiedyś i koniec. Nie pisz na forum tylko pogadaj z kimś zaufanym bo na forum to Cie zaraz zbeszta sterta niby cnotek. Jako rade to wybieraj rozsądniejszych facetów którzy takich rzeczy (rozpowiadać kiedy gdzie i jak się z tobą przespał) nie będą robić.

Gość gość
moglas mu powiedziec o tym incydencie wczesniej, takich rzeczy sie nie zataja, bo moga pozniej wyjsc, teraz on czuje sie osmieszony przez ciebie i oszukany

Gość mdaja
tak,tak ona szmata a jak sie nazza taki kolo co ciagnie pijana na seks?toc to prawie g******.ale dziewczyna winna ,ona ma sie pilnowac bo wokol same orangutany.twoj byly to ostatni ch...j.a obecny?w koncu moze przemysli sprawe ,w koncu z nim nie bylas,tylko w rzadnym wypadku nie pros,nie blagaj ,nie przepraszaj!bo wtedy na pewno sprawa przegrana.unies sie duma i poczekaj pare tygodni.nie pokazuj ze cie boli.tylko tak masz szanse.a po ile macie lat?

Gość Aaniiiaa90
Ja 23 on 24

Gość gość
Uważam, że seks przed Ślubem to nic dobrego, ludzie zrobili sobie z niego zabawę, rozrywkę bez większego znaczenia, może nazwiecie mnie "katolem" itp, ale czy nie widzicie tego? Radzę Ci się zmienić, iść do Spowiedzi i zacząć od nowa.