Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy w malzenstwie

Polecane posty

Gość gość
swieta nie jestem, mam znajomych z pracy, znajomych ktorych moj M rowniez zna, fakt ze czasami moze rozmawiam z jednym z nich zbyt dlugo i ludzie sobie mysla to i owo, tyle ze ja od samego poczatku mowilam o wszystkim mojemu M, on nie chcial sluchac bo facet jest czarny. Nic mnie z nim nie laczy, czasem mi napisze, czesc, co slychac. M robil mi afery, nie chcial bym rozmawiala z tym czlowiekiem, co ja mu mialam powiedziec? nie przychodz do mojej knajpy bo moj M nie chce byc ze mna rozmawial? przeciez to moj klient, nie wychodze z nim, nie umawiam sie z nim na spotkania, fakt ze kiedys skasowalam kilka jego smsow, bo po tym wszystkim czego sie od M nasluchalam, nie chcialam by wiedzial... rozmowe prtzeprowadzilismy powiedzialam ze nigdy wiecej niczego nie wykasuje i tak jest do dzis, wglad ma do mojej komorki, w zasadzie caly czas mi ja sprawdza, tyle ze nic tam nie znajdzie bo nie mam niczego do ukrycia. Wkurzyl sie niesamowicie kilka dni temu bo facetem napisal mi Hey hum hum, wielce obrazony a ja nastepnego dnia wchodze na kompa, poczta jego otwarta a tam konto takie i takie, zetonow tyle i tyle, wiadomosci tyle i tyle.. powiedzialam mu ze jest hipokryta

Gość gość
ok dziewczyny, dziekuje Wam za rozmowe, ja sie zbieram powoli do pracy.. bede miala czas na przemyslenia o o w zyciu bym sie nie spodziewala ze tak to sie zakonczy ehh milego dnia Wam zycze

Gość gość
Dziwne jest to twoje malzenstwo :o , Myśle ze mąz jest dziecinny nie dorósł do malzenstwa , obowiązków . Szkoda :(

Gość riri24
Dlaczego zdecydowałaś się na ślub skoro coś takiego wychodziło wcześniej? Rozumiem, że myślałaś że się zmieni itp ale jak dla mnie to nie jesteście dobraną parą i tyle. Kwestja twojej "idealności", że nie jesteś przytulasem itd też o tym świadczy, w poprzednim związku miałam podobnie ale jak poznałam swojego obecnego faceta/najlepszego przyjaciela poczułam o co w tym chodzi. Poprzedni związek rozpadł się po prawie 3 latach, gdy na wyjeździe dostał sms - "od koleżanki", nie powiedział od kogo - sprawdziłam jego tel (pierwszy raz) i znalazłam mocno erotyczne smsy z jego byłą. Od razu sprawę zakończyłam. Z obecnym też miałam kilka "momentów", ale uważam że rozegrałam to idealnie i darował sobie takie rzeczy. Wyczuwam jeśli jest coś nie tak także z każdą sprawą byłam na bieżąco i nie pozwalałam się temu rozwinąć. Mój facet ma świetne ciało, laski się jarają i kleją... Raz jedna na siłowni tak go komplementowała, że wysłał je jakieś swoje foty z gołą klatą, lubi komplementy także chciał więcej;) jednak dowiedziałam się o tym następnego dnia, na dodatek kojarzyłam tą "dziunię;)". Początkowo się wypierał, jednak nie miał jak udowodnić swojej niewinności, powiedziałam mu że skoro ona taka super to co ze mną robi, wróciłam do domu bardzo późno, nie dając znaku życia ;) i po drodze ktoś spytał mnie o numer, nigdy nie daję ale skorzystałam z okazji i dałam . Jak wróciłam to powiedziałam mu o tym i że zaraz wysyłam temu komuś swoją fotkę. Poczuł się zagrożony, przepraszał na kolanach itp. Poskutkowało. Poźniej zdarzyło się coś podobnego, chociaż bez wysyłania fotek, tak samo moja reakcja była od razu i g***towna, i powiedziałam mu że do 3 razy sztuka, niech się następny raz zastanowi bo będzie bez odwrotu. Darował sobie następne podejścia. Tylko że mój facet szukał "poklasku", komplementów itp, sam był zagadywany więc trochę inna sytuacja, nie chciał być tez "niemiły" ale jak zobaczył jak ja "pięknie" reaguję na chamski podryw mojej osoby, zaczął podobnie ;) jakby to znaczyło coś więcej, albo sam zagadywał to od razu byłby koniec. Od tamtego czasu jak ktoś napisze to mi o tym mówi, niedawno też znajoma jego kumpla podrzuciła go z siłki do metra, w międzyczasię próbując zaprosić go "na górę"... wiedząc że jest zajęty. Zdesperowane laski są żenujące.

Gość gość
Gdy miałam problemy małzenskie, skorzystałam z usług tarocistki . Byłam bardzo zadowolona. Konkretnie odpowiedziała na moje pytania . Naświetliła mi sytuację. Rozjaśniła o co naprawdę mu chodzi. Polecam. tarocistkasofii@wp.pl

Gość Ella

W naszym prostym życiu miłość odgrywa bardzo szczególną rolę. Teraz jesteśmy w stanie uczynić twoje życie miłosne zdrowym i nie ma miejsca na żadne kłopoty. Wszystko to jest możliwe dzięki AGBAZARA TEMPLE OF SOLUTION. Pomógł mi rzucić zaklęcie, które przywróciło mojego zaginionego kochanka z powrotem na 48 godzin, które zostawiły mnie dla innej kobiety. możesz także skontaktować się z nim (  a g b a z a r a @ g m a i l . c o m  ) lub WhatsApp / Call: ( + 234 810 410 2662 ), i być szczęśliwym na wieki, tak jak teraz z jego doświadczeniem.