Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytraqsea

wkurzyłybyście się

Polecane posty

Gość gość
Jakie to żałosne, sama jesteś biedna i związałaś się z chytrym gołodupcem. Zabawna sytuacja, widocznie nie zasługujesz na nic lepszego, sorry takie życie nieładnych głuptasek.

Gość ytraqsea
nie narzekam na urodę na inteligencję również, martw się o siebie, skoro musisz się wyżywać i obrażać innych to chyba coś z tobą jest nie tak :)

Gość gość
Po tym co napisałaś to łatwo wywnioskować, że intelektem nie grzeszysz. Atrakcyjna i mądra kobieta, nawet uboga, nie związała by się z kimś takim.

Gość ytraqsea
czy ja mam go namawiać żebyśmy gdzies jechali albo poszli do kina, czy czekac aż on sam coś kiedyś zaproponuje. Bo jak ja go namawiam to czuję się tak jakbym go naciągała na kasę...

Gość gość
Poczekaj, może sam zaskoczy za niedługo, już za rok, może dwa. Dobrze się czujesz, bo powinnaś mu dopłacać za spotkania, naciągaczko.

Gość gość
A kur@wy tylko o jednym-o kasie. Rzygam wami:o

Gość ytraqsea
"Dobrze się czujesz, bo powinnaś mu dopłacać za spotkania, naciągaczko." o czym ty piszesz ? :O

Gość facecitodebile
facet od tego jest żeby spełniać zachcianki kobiety, kiedyś chodził na polowania, przynosił mamuta i szukał jaskini a kobieta zajmowała się ogniskiem domowy, teraz jest tak że to kobieta robi wszystko a jak się ktoś upomni że facet powienien się bardziej starac to od razy jakiś zakompleksiony pacan bez kasy będzie się burzył że kobietom tylko o kasę chodzi, a co k***a ma chodzić ? To wasz obowiązek zapewnienie kobietom komfortu życia, w zamian dostajecie dziecko, obiadki i seks. Tak jest, było i będzie.

Gość gość
Sama napisałaś ''Bo jak ja go namawiam to czuję się tak jakbym go naciągała na kasę...'', czyli dobrze się czujesz, bo powinnaś mu dopłacać, że się z takim tłumokiem związał, czego nie rozumiesz, aż tak tępa jesteś??