Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwolnili mnie

Polecane posty

Gość gość

smutno :(

Gość Italika
dlaczego?

Gość gość
bo jestem beznadziejna

Gość gość
co to za praca,ile pracowalas?

Gość gość
miałam byc sekretarką,pracowałam 2 dni

Gość gość
ej, no, nie przejmuj się :) Może jest c***isana lepsza praca

Gość gość
Znajdziesz coś lepszego , tamta praca nie była C***isana . Niedługo znajdziesz lepsza prace i lepiej płatna . Musisz wysłać 13 CV do rożnych firm i jedna z nich skontaktuje sie z tobą , to potrwa trochę ale będziesz szczesliwsza :) Keep Smiling :)

Gość gość
w wielu miejscach jest tak, że robią z pracownikiem co chcą :o Powiem ci, że mogą zwolnić i jak przygniesz karku i jak chcesz jasno ustalić warunki. :o Potraktuj to, jako naukę. A chociaż ci zapłacili za te 2dni?

Gość gość
i nigdy, ale to nigdy nie załamuj się, jak ci powiedzą "pani sobie nie poradziła", bo często mówią to, żeby winę zwalić na ciebie ... W ten sposób łatwo zamknąć komuś buzię, bo przecież się nie będziesz z chamem kłócić i udowadniać. Jak człowieka wyzyskują, mobbingują to takie teksty się zdarzają. Bo normalny pracodawca nie bedzie wbijał cię w poczucie winy

Gość gość
najgorzej, że w pracy jest się czasem trzymanym za gardło. Nic powiedzieć nie możesz, bo cię zwolnią a znowu jak robisz wszytsko co każą, to też im się może odwidzieć. ale z czasem zaczniesz wyczuwać takie prace

Gość gość
są takie małe firemki, gdzie właściciel nie chce płacić i jak kogoś potrzyma 2 dni, ten mu robotę porobi to potem go potrzyma bez umowy na przykład jeszcze trochę. Potem nie ma przez chwilę pracownika to nie ma kosztu a potem znów jelenia szuka, któremu nic nie gwarantuje, bo ludzie wdesperacji łapią każda pracę. Ja kiedyś, żeby nie siedziec w domu, bo miałam lęki do siedzenia miesiąc chodziłam do pracy bez umowy. Biznespolska to g...się nazywało w Wawie, gdzie amerykaniec nie płacił za pracęcałym rzeszom ludzi

Gość gość
nie chodzilas w mini?

Gość gość
dzieki za wsparcie - szczegolnie z tymi 13 CV - jestes wróżką? a doradzisz mi coś z miłością? bo u mnie i z miloscia i z praca kiepsko ;( mala firma, mialam do konca lutego pracowac na "probe" bez umowy..

Gość gość
Przeklęty kapitalizm!

Gość gość
18:51 wspolczuje Ci! ja miałam do konca lutego pracowac za darmo, potem dogadałam się na 300zł, ale nie chciało mi sie wstawac rano i isc na 8 godzin pracy za 300zl... co za kraj :(

Gość gość
Trzeba głosować na Polską Partię Pracy i ukrócić prywaciarzom samowolę!

Gość gość
nie no spoko, nie ma co współczuć. W tej pracy w zasadzie się nic nie nauczyłam, bo on na zapas łapał jeleni, więc nawet nikt mnie nie chciał wykorzystywać :o..tylko się pałętałam tam. Jak mieszkasz w większym mieście to coś znajdziesz. Nie łam się :) Tylko niestety z chamstwem się zetkniesz, bo teraz praktycznie każdy każdemu nóż w plecy wsadza :o

Gość gość
300zł za 8godz? żart jakiś. 1,78 na godzinę i to na czarno. Hamburger 3zł kosztuje a bilet w Wawie 100zł, może student płaci mniej, ale to i tak koszt. To już lepiej sprzątać po domach

Gość gość
te stawki to są takie, żeby na starcie zrobić z człowieka niewolnika.

Gość gość
taki to był pracodawca pewnie co miał pracownika na parę dni zanim się ktoś nie zorientował, że go wzięli do wykorzystania tylko.