Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antykoncepcja nieregularna a ciaz

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do Was pytanien. 03.02.2014 dostałam miesiączkę, nie zdazylam w tym dniu wykupic tabletek,kupiłam je 04.02.2014 odrazu wziełam jedną, na drugi dzień o tej samej porze, potem mój telefon już nie przypominał o braniu ich i brałam pare godzin pozniej, albo wcale i zauwazałam to dopiero po stosunku który był zawsze do końca. Teoretycznie 10.02.2014 miał owulacje 11.02.2014 już zapomniałam wziąść znowu tableki i tak już do dziś, 11.02.2014 miałam stosunek do końca, oraz wypiłam dosłownie pół piwa. Dzisiaj zorientowałam się o tabletkach ponieważ dostałam hmm okresu?krwawienia... po paru godzinach leci już dosyć mocno. Moje pytanie jest czy mogłam zajść w ciąże i czy po tym skonczonym okresie (teraz co się dzisiaj zaczał) kiedy będę miała dni płodne, owulacje.? okres u mnie trwa ok 7 dni i mam go co 21 dni. prosze Was o szybką odpowiedź

Gość gość
brak mi slów do Ciebie i do Twojej techniki stosowania antykoncepcji , tak moglas zajsc w ciaze, a co do dni plodnych to jak sie bierze regularnie tabletki to sie ich nie ma, skoro Ty bierzesz w caly swiat to na okraglo masz dni płodne, szkoda tylko dziecka, bo zatrujesz je tymi tabletkami od czasu do czasu

Gość gość
przeczytaj ulotkę. Jakie dni płodne? Przecież tam jak krowa jest napisane żeby nie stosować żadnych metod naturalnych. chociaż przy nieregularnym braniu to wszystko możliwe.

Gość gość
Rozum zarósł ci c**ą dziewczyno.Myslisz tylko o ******iu.