Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yamya

Czy powinnam mu powiedzieć o bolesnej przeszłości?Proszę pomóżcie.

Polecane posty

Gość Yamya

Witam. Proszę doradźcie mi.Od kilku m-cy spotykam się z cudownym chłopakiem.Zakochałam się w nim jak małolata.On dużo dla mnie znaczy a ja również czuję się kochana.Chcę z Nim być ale ostatnio gdy nocował u mnie po raz pierwszy i chciał czegoś więcej ja się wycofałam.Od tamtej pory(jakieś 4 dni)jest między nami inaczej.Boję się,że powstał jakiś mur między nami gdy odmówiłam seksu.Chcę z Nim być i kocham go bardzo ale ponad rok temu zostałam zgwałcona przez byłego faceta.Jest mi z tym ciężko,nie chcę stracić obecnego i pomyślałam,że jutro podczas kolacji Walentynkowej zbiorę się w sobie i porozmawiamy szczerze.Boję się,że Go stracę,ze nie da rady być z kimś takim jak ja.Póki co się być może domyśla bo odpowiedziałam ogólnikami i wie,ze ex mnie skrzywdził bardzo.Tylko czy powinnam mu o tym opowiedzieć?Myślicie,że jutro jest na to odpowiedni czas?Jutro prawie każdy obchodzi Walentynki a ja wyskoczę z taką trudną rozmową.Co robić?

Gość gość
Porozmawiaj

Gość gość
co robic ? przestac zakladac debilne topiki.

Dlaczego debilny?Jest to mój pierwszy temat i nie uważam go za debilny.

Gość gość
Tak. Jesli rzeczyciwście Cie kocha, pomoże Ci przez to przejść. To właśnie jest taka sprawa, która scala związki i sprawia że miłość wchodzi na wyższy etap. Nie musisz używać słowa zgwałcona, ale powiedz to jakoś inaczej: że nie chciałaś a było czy jakoś tak. Jesli to wartościowy chłopak nie odejdzie.

Dziękuję bardzo za odpowiedź.Czuję,że muszę z nim porozmawiać.