Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cześć, mam problem intywny

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam golic sobie cipke dziś to był pierwszy raz, jutro z chłopakiem będziemy seks uprawiać też pierwszy raz trochę się boję, ale do rzeczy strasznie mnie po tym goleniu drapie cipka jak sobie z tym radzićię

Gość gość
ha ha ! posmaruj se kremem łagodzącym i nie gol całej cipki nigdy bo to nie zdrowo

Gość gość
Ale już ogoliłam! Krem nic nie daje ciągle mnie drapie chyba wezmę taty maszynkę do golenia

Gość ot tak
maszynka tate najlepsza :D

Gość gość
Bo do rana mi coś urosną prawda to tak myślę żeby je właśnie maszynka na gładko ściąć,

Gość gość
Masakra jak tak będzie trzeba przed każdym seksem golic

Gość gość
no tak, jak wzięłaś krem do stóp to takie masz teraz efekty

Gość gość
Nie, jakiś mamy krem wzięłam na noc do twarzy

Gość jamnikożerca
wziąłem wazelinę techniczną do sprężarki żeby brodę ogolić i jakoś mi nie idzie, co robić?

Gość gość
ja golę pod prysznicem i zawsze dobrze namydlę zanim pociągnę maszynką

Gość gość
Hahahahaha dobre to było....

Gość teżmisiętak
wydaje, szczególnie ostatnie sekundy przedstawię wam mój problem. otóż od wielu lat używam silikonu do dętek i to mi się osadza tu i ówdzie, ale no ie wiem, czy to w ogóle działa jeśłi chodzi o golenie brzytwą? Ockham ni ją zostawił w spadku. Co myślicie?

Gość gość
Ja najpierw ściełam nożyczkami na krótko a później mydło ale nie robiłam pod prysznicem, bo maszynka mamy jest na baterie

Gość gość
kup jednorazową i nie gol na sucho.

Gość gwiazdazaranna
na sucho to co najwyżej możesz na gałęzi pobrykać, ja tam golę cipkę na rybkę. po prostu jesteście amatorami w tej materii, szczególnie ta osoba co nie potrafi sklecić poprawnie zdania, tak do ciebie piję, naucz się pisać albo spływaj. Ockhamy jakieś. Tu furory na filozofii nie zrobisz.

Gość gość
Dobrze, jutro sobie maszynka taty poprawie a dziś już uciekam spać tylko czy wytrzymam to drapanie. Dzięki za podpowiedzi

Gość gość
Hehehe ockhamy trochę pomysł przed napisaniem

Gość gosić
ja preferuję metodę na olejek różany. daje dobre efekty, a cena jak za draże kokosowe. takie są olejki z przeceny, import z krajów skandynawskich, w chłodzie nie wietrzeją tak szybko. składować im się nie opłaca za długo, to wyprzedają.

Gość gosićiech
Zaczęłam golic sobie c*pke dziś to był pierwszy raz, jutro z chłopakiem będziemy seks uprawiać co ty gadasz? w ogóle. pierwszy raz cipkę goliłaś czy seks a chłopakiem pierwszy raz, bo nie rozumję. ja tylko seks z dziewczynami uprawiam. to się zaczęło w moim 14stym roku życia i mi tak zostało.

Gość goźdź
gość przestań się podszywać, to nie jest życie erotyczne tylko kulturalna dyskusja ogólna. wam wszystkim tylko jedno w głowie, lizanie cipki i robienie laski. co to za zainteresowania? Ta dzisiejsza młodzież jest bez żadnych zahamowań! to skandal! ja mam lat 65 i ledwo mi te słowa przez gardło przechodzą.

Gość nie rozśmieszaj mnie
a głębokie masz to gardło?

Gość goźdź
zachowuj się, bo cię podkabluję i dostaniesz bana.

Gość hahhahahahaaa
jakiego banana? weź se lepiej poćwicz na bananach, nie kompromituj się tutaj. nie zachłyśnij się tylko, to się może skończyć wiecznym banem na życie, nie tylko na seks. wyluzuj trochę. bo ci nie stanie.

Gość goźdź
ależ z ciebie ordynarna osoba! nie do wiary. opanuj się trochę. twoje wymysły ocierają się o skandal. widać że nie współżyjesz regularnie jak normalni ludzie.

Gość cotyniepowiesz jakim hasłem
teraz nagle ocieractwo cię kręci? coraz ciekawsza ta dyskusja się robi. jesteś chyba trochę przyblokowany, co? nagle się okazuje że podszyw nie działa przy całościowym przedstawienu problemu?

Gość goźdź
wiesz co, z takim chamstwem i niedelikatnością ja dyskutować nie będę. to są sprawy intymne a nie jakieś tam obciąganie pod biurkiem, czy inne niegodziwości jakim tylko Bil Clinton się oddawał. Wstyd, żeby młoda osoba wyrażała się w takich kategoriach.

Gość też mi coś od młodych osób
mnie tu nazywa. To, że masz lat tam ile, 66, nie upoważnia cię do całkowitej nieelastyczności względem krzywej wiekowej. Zjedź sobie na ręcznym zamiast tu biadolić. To zdrowa praktyka chroniąca przed rakiem prostaty. Swoją drogą. Stymulacja prostaty może cię przyjemnie zaskoczyć. Zacznij zgłębiać tajniki przyjemniejszych doznań zamiast prawić kazania. Kij od szczotki chyba połknął, daję słowo.

Gość gość
ktoś tu ma rozdwojenie męskiej jaźni?

Gość góźdź
uważaj na ten swój orgazmotron, bo jak tak będziesz hulać, to ci zacznie wypadać i skończysz w lokalnym parku na doggingu za książki się weź, a nie tylko orgazmy w tej pustej bańce. honoru za grosz nie masz. odejdź w pokoju i ufaj rozumnym ludziom, żeby cię nie zapamiętali, a szczególnie twojego ip. skandal po prostu.

Gość brak słów ja nie wiem
co to w ogóle są za maniery. jakaś siksa chyba, całkiem niewyżya.