Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberries

Ile i co jedza Wasze dwuletnie dzieciaczki?

Polecane posty

ja bylam dzisiaj u innego pediatry i chciałam się poradzić co ja mogę teraz robic z ta glista ! powiedziała, ze pyrantelum jest slabym lekiem i na druga dawke dala mi zantel. Tylko on jest w jednej sporej dawce ml i to trzeba wypic na jeden raz . Nie wiem jak to przelknie moja corka .... ona z lyzeczka leku ma problem :( z jedzeniem dalej kiepsko, cos tam je, ale nie za dużo niestety :( obiadu teraz albo lyzeczka, albo wogole , zup tez nie choć wcześniej jadla.

Gość gość
jjjjjjjjjjjj

hej, jest tutaj jeszcze ktoś? Jak Wasze dzieci? Moja corka jest przeziebiona, wiec niejedzenia ciag dalszy :(

Gość andzia44
Witam.Mam również dwuletniego niejadka:(

Gość gość 33
Witam wszystkich czytam czytam, szukam i szukam ale nie za dużo znalazłam. Mam przeciwny problem bo zamiast niejadka mam malego głodomora :) co chwila chce jeść, woła mniam mniam i już.Ma dwa latka i waży 18 kg ale jest wysoki więc nie widać po nim że tyle je, ale nie wiem jak z tym sobie radzić jak nie chce mu dac jeść to krzyczy i płacze wola i wola mniam mniam. jego menu wyglada tak 8-9 śniadanie kromka chleba czasami półtora bez skórek czasami płatki z mlekiem 10-11 serek albo mleczna kanapka 12 240 mlmleko do spania 15 obiad czasami jedno czasami dwa dania 18-19 kolacja 21 mleko 240 ml w między czasie dużo pije i pije i pije

Gość gość
dawaj mu chleb ze skórą, nie dość że syci bo dziecko je i 20 minutach mózg dostaje sygnał, że jest najedzony, to dziecko musi ćwiczyć gryźć aby usprawnić aparat mowy, zwłaszcza że jak przeczytałam słabo mówi.