Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na moim miejscu zdecydowalibyście się na taką pracę

Polecane posty

Gość gość

za ponad 1800 zł netto? biurową jeśli byście studiowali dziennie? tylko wtedy musiałabym przejść na zaoczne i sama nie wiem ,a musze niedługo podjąć decyzję bo moja koleżanka mi to zaproponowała ,że mi pomoże jakby co itd... kase niby mam tylko chodzi bardziej o doświadczenie i te sprawy... z drugiej strony zależy mi na studiach i nie chce ich zawalić... sama nie wiem, co byście zrobili? Jak na moje miasto ,które do wielkich nie należy te 1800 to mało w sumie nie jest....

Gość mrrał
jak Ci nie brakuje, to zostan na dziennych. od kasy w dupce Ci sie poprzewraca i na zaocznych.. no bedzie ciezko

Gość gość
a poza tym tak czytam nawet tu w necie o tym jak ciężko jest o pracę, o bezrobociu i myślę czy tego nie przyjąć póki jest okazja... tzn nie jest to jeszcze pewne na 100% czy ja dostane, ale jeśli sie zdecyduje to pewnie tak bo kolezanka ma mi pomóc. Rodzice mi odradzają ze względu na studia...

Gość gość
moim zdaniem to świetna kasa ! moj znajomy po studiach tyle zarabia ;/ naprawde warto żebyś poszła

Gość gość
no właśnie ,a ja jeszcze jestem na studiach więc mam czas na zdobycie doświadczenia, wiadomo ,że studentów zatrudniają chetniej, a potem... może też jakieś znajomości by się znalazły np moich rodziców ,ale nie wiem tego na 100% co będzie już sama nie wiem co robić...

Gość gość
wiesz ja chcialam pracowac na pol etatu, tez studiuje mieszkam w Wawie i zaproponowalam stawke 600zl bo jest wielka konkurencja na caly wyciagalabym 1200, a Ty masz 1800 i jeszcze sie wahasz? szkoda,że ja nie mam takich znajomosci : (

Gość gość
szczerze mowiac to zatrudniając pracownika mało kto patrzy na tryb studiow. gdybym była pracodawcą i miała przed sobą osoby z ktorych jedna studiowala dziennie i nie ma zadnego doswiadczenia i druga ktora studiowała zaocznie i ma doswiadczenie juz jakies wybralabym tą drugą.

Gość gość
poza tym tak sobie myślę ,że może bym tam mogła awansować po jakimś czasie... Kusi mnie ta oferta, a rodzice mówia ,że zawalę wtedy studia i ich nie skończe i z jednej strony pewnie troche dramatyzują ,ale z drugiej nauki mało nie mam więc może być cięzko szczególnie w sesji

Gość gość
no i też chciałabym być bardziej samodzielna , zarabiać na siebie...

Gość gość
ja jestem w trakcie studiow jeszcze ale juz pracowalam w kilku miejscach rozne doswiadczenie zdobylam, znam osoby ktore po maturze zaczely pracowac teraz sa po studiach, młode a maja juz np 5letni staz pracy w danej firmie, umowe na stąłe itp.... jaki kierunek studiujesz?

Gość gość
Pewnie, że bym się zdecydowała! Bierz i się nie zastanawiaj!

Gość gość
oczywiscie ze praca bo teraz zadne studia i tak nie gwarantuja ani pracy ani kokosów a studiuja juz prawie wszyscy.