Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laska i pampersy

Polecane posty

Gość gość
od bardzo dawna wiadomo, że kobieta w takim stanie powinna odsuną się od ludzi ponieważ jest NIECZYSTA. innymi słowy: WY*******AC

Gość gość
A potrafisz czytac ze zrozumieniem? :) Czy mozg Ci zanikl juz calkowicie? Po pierwsze napisalam wyzej ze "pojemniczki" i "tampony" kiedy dziewczyna jest jeszcze dziewica nie sa wskazane, niektore dziewczyny moga, niektore nie. I nie, nie mam takiej wielkosci pralki ale mozna zamowic cos takiego jak czyszczenie i albo przyjedzie mily pan ktory wyczysci Ci lozko specjalna maszyna albo sam mozesz sobie wyprac sa od tego rozne rzeczy. :)

Gość kótos
A potrafisz czytac ze zrozumieniem? usmiech.gif Czy mozg Ci zanikl juz calkowicie? Po pierwsze napisalam wyzej ze "pojemniczki" i "tampony" kiedy dziewczyna jest jeszcze dziewica nie sa wskazane, niektore dziewczyny moga, niektore nie. I nie, nie mam takiej wielkosci pralki ale mozna zamowic cos takiego jak czyszczenie i albo przyjedzie mily pan ktory wyczysci Ci lozko specjalna maszyna albo sam mozesz sobie wyprac sa od tego rozne rzeczy. usmiech.gif x ale o czym ty tu jeszcze udajesz, ze dyskutujesz? Po pierwsze poj***e mowa tu o kobietach a nie o nastolatkach, pojmujesz roznice? KOBIETA to dojrzala fizycznie i psychicznie osoba, jezeli jestes dziewica to kobieta tymbardziej nie jestes, wiec tu powinnas zakonczyc wypowiedz. Sa tu brudasy co od lat brudza lozka i dobrze im z tym, bo mozgu nie maja i zaslaniaja sie tak jak z reszta ty durnymi wymowkami. Z reszta sama swinio mowisz, ze juz mozesz uzywac tamponow, ale ty swinio wolisz udreke z szorowaniem kanapy, niz w te smierdzace majty cos wlozyc

Gość gość
ktos kto woli wygode, niz przemeczyc sie 2-3 noce majac czysta bielizne i lozko 12 razy w roku.... Fleja, swinia, smierdziel, brudas, prostak, rzyg

Gość gość
KOBIETA to dojrzala fizycznie i psychicznie osoba, jezeli jestes dziewica to kobieta tymbardziej nie jestes, wiec tu powinnas zakonczyc wypowiedz. Ohhh no tak, zapomnialam ze zeby zostac kobieta z krwi i kosci trzeba stracic dziewictwo ;) I pisalam tez ze uzywam tamponow ale kiedy bylam jeszcze dziewica to nie moglam i rzeczywiscie brudzilam posciel niejednokrotnie pomimo najwiekszych podpasek jakie byly na rynku. I jesli udreka nazywasz zamowienie czegos takiego przynajmniej raz na dwa trzy miesiace http://www.hebar.com.pl/ to gratulacje. Tak w ogole Twoja tez musi byc nieziemsko czysta skoro nigdy jej nie prales :)

Gość gość
Tu nie chodzi o wygode, (bo ja probowalam swego czasu roznych mniej i bardziej wygodnych sposobow) tylko o to ze nawet przy najwiekszej podpasce moze cos wyciec. Jak spisz to tego nie kontrolujesz pomijajac ze wtedy wszystko leci gdzie chce.

Gość gość
Tu nie chodzi o wygode, (bo ja probowalam swego czasu roznych mniej i bardziej wygodnych sposobow) tylko o to ze nawet przy najwiekszej podpasce moze cos wyciec. Jak spisz to tego nie kontrolujesz pomijajac ze wtedy wszystko leci gdzie chce. x jasne, ze sporadycznie moze sie zdarzyc, ale ta np wyzej swinia jest dumna z tego ze jej cieknie po d***e i sie cieszy, ze musi wszystko prac co miesiac. I tepaku wiele czynnikow sklada sie na to czy dziewczyne mozna nazwac kobieta, mozesz miec 30 lat a kobieta jeszcze nie byc. A jezeli interesuje cie moje lozko to jest to sofa, z tworzywa ktore wystarczy przetrzec, chociaz nigdy nikt mi jej nie uj**** krwia, a ty smierdzielu spisz na gownie ktore gromadzi sie tam od lat, paskudna oblesna dziewucha

Gość gość
Nie wiem co sie gromadzi skoro tak jak powiedzialam piore moja kanape i w dodatku od dluzszego czasu uzywam tamponow, i zadna kobieta nie jest dumna z tego ze jej cieknie po d***e, jak to z reszta nazwales, tylko ze nie zawsze mozna sobie z tym poradzic, czasem probujesz wszystkiego a i tak rano sie budzisz i jest brudno.