Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laska i pampersy

Polecane posty

Gość gość

będąc u dziewczyny podpatrzyłem że nosi pampersy .... powiedziała że zakłada je do spania kiedy ma okres bo ma mocny i obfity i zakłada se to żeby nie upaprać pościeli czy to normalne ? przecież od tego są podpaski !

Gość gość
haha może podpaski jej nie wystarczają a tamponów nie nosi. Ja też nigdy tamponu bym nie założyła jednak pampersy nie są mi potrzebne ;D

Gość gość
jak ma bardzo obfity to jak spi na plecach to jej leci wzdluz rowu miedzy posladkami az do kosci ogonowej i tam tez robi sie wielka plama a podpaski nawet najdluzsze nie siegaja do tego miejsca pojal?

Gość gość
dziwne pytanie, czy to normalne. to normalne, że ludzie mają różne problemy ze zdrowiem i różne są na nie sposoby...

Gość gość
ja zawsze brudzę pościel w pierwszych dniach...niestety tak już mam ale pampersa bym nie założyła. Wolę mieć jednak brudną bieliznę i pościel...;]

Odpowiedziała Ci przecież , po co dalej temat drążyć

Jakie ludzie mają problemy... dobrze, że nie ma w gaciach tego, co ty masz. He he!

Gość gość
Czemu to dla Cb takie dziwne.Zakłada i już .Jesli kochasz to akceptujesz w pełni .tak ? No właśnie .

Gość gość
Dla mnie to normalne chociaż dziewczyna myśli! Bo ja bym nigdy nie wpadła na taki pomysł z pampersami,a często zdarzało mi się,że przeciekło. Po za tym nosi na noc,a nie na co dzień.. kto ją widzi.. ludzie nie takie rzeczy robią..

Gość gość
Czym Ty sie czlowieku przejmujesz, na codzien nosi te pampersy? :) Jestes facetem i niestety nie wiesz co to znaczy obfity okres i budzenie sie w brudnej poscieli, ja dostawalam szalu kiedy budzilam sie i kolejna czysta bielizna byla do prania lacznie z posciela. Jedyne co moge Ci poradzic jesli az tak Ci to przeszkadza to podsunac jej tampony, sa niezawodne, nic nie przecieka i nie wiem co bym bez nich zrobila :)

Gość Plecotus auritus
Robi cie koncertowo w c***a. Pewnie szcza do łóżka i zasłania sie okresem :classic_cool:

Gość Lena Goedecke
Najadlam sie dzisiaj kapusty i wale teraz smierdzace pierdy :O

Gość gość
kolejne prowo broken

Gość gość
jak jestescie bezmozgowcami to idiotki brudzicie i brudzic bedziecie lozka co miesiac do konca zycia. Tamponu nie wlozy bo ... odp brak, a tampon+ podpaska to byloby zabezpieczenie, nie wspominajac o tym, ze mozna najzwyczajniej zagiac podpaske i wcisnac w rowa podciagajac gacie jezeli komus cieknie po plecach, ale niee tez ksiezniczka od 7 bolesbi niewygodnie, lepiej zasyfiac wszystko wokolo

Gość gość
fuuuj jaka trzeba byc kierda, bo kobieta tego nazwac nie mozna, zeby po tylu latach wciaz brudzic i obsmarowywac lacznie z soba krwia, az sie rzygac chce, leniwe i durne kretynki tylko sie zaslaniaja "obfitym" okresem, wiekszosc ma obfity ale jakos nie kazda spi na lozku czy materacu ktory od lat wchlania co miesiac krew, rzygac mi sie chce jak was czyatm

Gość gość
Odpowiedziec C***anie genialny dlaczego tamponu nie wsadzi? Ano moze dlatego ze ja zaczelam ich uzywac dopiero wtedy kiedy stracilam dziewictwo poniewaz mnie bolalo nie mowiac juz o tym ze mozna przebic blone dziewicza tamponem (zaraz dostane stos odpowiedzi ze sie nie da ale jednak oswiece was, da sie tylko to zalezy od blony dziewiczej danej kobiety). A co do pozginanych podpasek, no pewnie, jedna zgieta tu jedna tam niezmiernie wygodne by to bylo :) Moze Ty wsadz sobie troche zwinietego papieru w d**e i idz spac, a potem sie wypowiadaj :)

Gość gość
ja od prawie od poczatku używam tylko tamponów i nigdy mi nic nie wycieklo. Jak byłam młoda i dopiero co dostawałam okres to nosilam podpaski przez ok rok i zdarzało sie ze przeciekalo

Gość gość
Leniwe durne kretynki? To moze mamy zaczac sypiac na podlodze z powodu okresu? Rzygac to mi sie chce jak Twoj komentarz czytam. Btw. poszukaj sobie dziewczyny ktora nie miewa okresu, moze jakas po menopauzie bedzie chetna na takiego ogiera jak Ty, albo zreflektuj sie na mezczyzn, oni nie beda brudzic materacow okresami i innymi kobiecymi bzdurami, przeciez same wymyslilysmy sobie okres, jestesmy takie durne :)

Gość gość
na podlogę suuuuuuuuko

Gość gość
Jaki wulgarny, prawdziwy samiec alfa, zaloze sie ze nie mozesz sie opedzic od dziewczyn. Nie nie kapuje, nie miales nigdy okresu wiec nie wiesz jak to jest. Wiercisz sie w nocy i obojetnie czy "zatniesz" podpaskie na d***e czy nie to moze cos poleciec.

Gość gość
lezy swinia czuje jak jej po rowie splywa a ta chichocze zamiast do rowa cos wsadzic i zablokowac potok

Gość gość
* zagniesz, zgiac tak by nie lezala na 2 posladach tylko wlazla w rowa miedzy posladami, czego nie rozumiesz brdasie? Nie dosc, ze syfiara to jeszcze tepa

Gość gość
oblesne prosiaki

Gość gość
Mnie tez po d***e nie leci bo uzywam tamponow, a lozko jest od tego ze mozna je wyprac chyba ze zyjesz w jaskini i nie wiesz o takich rzeczach. Wyzywaj wiecej, podbuduj swoje ego, mnie tym nie urazisz :) A wsadzenie miedzy posladki kiedy tak jak juz pisalam wczesniej wiercisz sie w nocy przy obfitym okresie to tez nic nie pomoze bo sie moze wysunac :)

Gość gość
ja zawsze brudzę pościel w pierwszych dniach...niestety tak już mam ale pampersa bym nie założyła. Wolę mieć jednak brudną bieliznę i pościel...;] xxxxxxxxxxx i wszystko jasne

Gość gość
Wiedzialam ze niektorzy faceci sa ograniczeni ale nie ze do takiego stopnia :)

Gość NIEDOGOLONA JOLKA
poproś swojego mężczyznę o wylizanie krwi z o***tu

Gość gość
I co jest jasne? Wy myslicie ze budzenie sie w brudnej poscieli to jest jakas przyjemnosc? Ze brudna bielizna sprawia nam przyjemnosc czy jak? Naprawde myslicie durne tepaki ze dziewczyny nie probuja sobie jakos z tym radzic? A to ze nie zawsze sie uda to juz nie jest niczyja wina.

Gość gość
a lozko jest od tego ze mozna je wyprac chyba ze zyjesz w jaskini i nie wiesz o takich rzeczach. Wyzywaj wiecej, podbuduj swoje ego, mnie tym nie urazisz usmiech.gif A wsadzenie miedzy posladki kiedy tak jak juz pisalam wczesniej wiercisz sie w nocy przy obfitym okresie to tez nic nie pomoze bo sie moze wysunac usmiech.gif x nie, pierwsze slysze o tym, ze ktos pierze lozko, masz pralke o rozmiarach 3mx3? Czy recznik na ktorym spisz na podlodze nazywasz lozkiem? A jezeli ktos sie wierci i wie ze mu z d**y splywa to po to wynaleziono jeszcze cos takiego jak tampon, sa tez specjalne pojemniczki, ktore kupuje sie w aptece i wklada do c**y, ale skad taka swinia ma wiedziec skoro jej to nie interesuje i woli u/j/e/b/a/c wszystko

Gość Lena Goedecke
Tampon i podpaska ekstra dluga na noc i jest dobrze ;)