Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tedees

No i o co w tym chodzi....

Polecane posty

Przedwczoraj i wczoraj pisze sobie z dziewczyną na portalu randkowym , wymieniliśmy sporo wiadomości , umówiliśmy się na spotkanie w niedalekiej przyszłości , a dzisiaj się nie odzywa ( widzę że wiadomość odczytała) to jakaś gierka ? Już bym wolał usłyszeć spier.... i wiedział bym na czym stoję

Gość gość
może jej pryszcz na łydce wyskoczył?

cóż, tak bywa :( sama się przejechałam na ludziach poznanych na portalach... Może nie jesteś jedynym, który zyskał jej zainteresowanie... Nie wiem, nie znam jej.

Pewnie tak, szkoda tylko , że nie usłyszałem wprost o co chodzi

No nic innego niż czekać nie zostało , nie będę się narzucać jak desperat :)

Moja mama - jako że niegłupia kobieta - mawiała, że swój na swego trafi ;) Ja nie wiem czy gorzej jest być samemu nieszczęśliwym, czy nieszczęśliwym z kimś...

tak jestem , wiesz te trafienie na swego jakoś stasznie długo się już przeciąga...

Wiem. Ale cóż poradzić... Ja jestem z kimś i ostatnio sama nie wiem, czy mi z tym dobrze. Każdy kij dwa końce ma, tak źle i tak niedobrze ;P I tak - powodzenia :)

hmm ja też mogę być z kimś, chętne są , ale na siłę się a przedewszystkim je oszukiwać bez sensu...

"Chemii nie ma"? He he. Ja mam wrażenie, że kogoś oszukuję, bo... Wszystko potoczyło się za szybko. Ale nie o tym post. Ponoć najlepsze pary mają wspólne zainteresowania, a przynajmniej jedno wspólne. Znam parę, która poznała się na korcie tenisowym. Idealne małżeństwo ;) A więc można...

no niestety, tylko dobry sex nie wystarczy ... bo nawet ,,po" niema o czym porozmawiać

O, i mamy remedium - przyda Ci się u boku ktoś, z kim można porozmawiać na ciekawe tematy :) jakieś inne wymogi? He he.

wymogi - wierność , i co mam więcej wymagać , ważne by się dobrze dogadywać i korzystać z kompromisu

Może dlatego , że jestem ogolony na łyso (włosy zaczęły wypadać) i jeżdżę BMW i taki stereotyp jakiś się mnie trzyma , że wartościowe dziewczyny nie są mną zainteresowane , tylko przeważnie te.... wiesz jakie..

Zupełnie jak moja "pierwsza miłość". he he. Ludzie myślą stereotypowo ze względu na media. Moi rodzice jak mojego ex zobaczyli zabronili mi się z nim spotykać. Cóż, myślałam, że wartościowe dziewczyny nie patrzą stereotypowo :)

To już lepszy rolnik z traktorem ;) he he. Chciał mnie na żonę jeden taki - myślał, że będę z nim krówki i świnki paść... Nie ze mną takie numery :) a kolega szanowny nie powinien spać? Rano zapewne wstajesz do pracy.

No trzeba do pracy rano jechać , ale to dobrze, wole w pracy być , niż po pracy.... A twoi rodzice zabronili Ci się z nim spotykać , analogiczną sytuacje miałem- jak koleżanke odwoziłem , jaj jej matka mnie zobaczyła , stwierdziła , że ma się ze mną nie zadawać , bo zajmuje się wywożeniem kobiet do burdelu w niemczech...... Niewiedziałem czy się śmiać czy płakać

W takim razie nie mogę Ciebie zatrzymywać, sympatyczny nieznajomy. Przed pracą należy się wyspać. Ja obecnie jestem z kimś, kto jest - powiedzmy - atrakcyjny, ale jak poznasz bliżej to piątej klepki mu brak. To już lepiej, żeby był brzydki jak Dzwonnik z Notre Damme ale zachowywał się normalnie.

Nie wiem, kiedy teraz będę sama, by szczerze wylewać co mam w głowie. Nie obiecuję, że będę tu jutro. Powodzenia w poszukiwaniach tej właściwej, kolego ;) wszystkiego dobrego.

Dzięki, również życze powodzenia w naprostowaniu tego swojego związku , o ile się da... a jak nie ... mało to facetów wolnych.. jest w czym wybierać

tak plusów bycia singlem jest sporo ( i jak to się teraz ładnie nazywa , kiedyś stara panna/kawaler :) )