Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadki zakręcenia

Polecane posty

Gość gość

Jakie znacie przypadki ostrego zakręcenia waszego lub waszych najbliższych czy znajomych? Ja znam dwa, a nawet trzy 1. mój znajomy zgubił dywan. Nie żartuję. Poszedł wytrzepać trzy dywany, wrócił z dwoma, do dziś nie wie, dlaczego był przekonany, że wziął wszystkie. 2. moja osobista córka najmłodsza poszła do sklepu, aby kupić colę w TRZYLITROWEJ butelce. To była TYLKO JEDNA rzecz, którą miała kupić. Wróciła do domu z płaczem, bo.. zgubiła tę butlę po drodze. 3. znajomi z rodziną wybrali się do Włoch na długi weekend. Pojechali samochodem, gdy dotarli na camping, okazało się, że.. nie wzięli namiotu.

Gość gość
Wchodząc na egzamin z nerwów powiedziłam -dziekuję, zamiast- dzien dobry .W odpowiedzi usłyszałam - jeszcze nie ma za co :-D :-D

cola w 3-litrowej butelce ? coś nie pasuje ,teraz 2,25L w handlu

Gość gość
Napisałam meżowi na kartce ze kupił kurę majac oczywiscie na myśli kurczaka .I co widzę po przyjsciu do domu .Żywe koko .A ze nie miał kto zabić to biega po ogródku juz 2 rok a śpi w budzie razem z duzym psem .Biegają razem ,jedzą z jednej miski.Jak jest bardzo zimno to oczywiście pies przychodzi do domu a kura z nim .:-D :-D :-D