Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEDOGOLONA JOLKA

WŁAŚNIE SIĘ GOLIŁAM NA JUTRO KIEDY MÓJ TATA WSZEDŁ DO ŁAZIENKI. TO STRASZNE

Polecane posty

Gość NIEDOGOLONA JOLKA

goliłam się wiadomo jutro walentynki, więc miejsca intymne musiałam doprowadzić do stanu użyteczności, kiedy mój tata wlazł do łazienki i widział mnie rozkraczona nad lustrem na podłodze. siara na maksa !!! córcio co ty wyprawiasz ?! a ja? kurw/a puka się !!! a ojciejc - w co?! ja pierdo/le w kakao!!! - głupek pomyślałam jak ja się teraz pokaże :-/

Gość gość ten od tego
broken i jej zwierzenia

Gość Lena Goedecke
A ja zapuszczam sobie bobra :) Tylko umyc go by trzeba bylo,bo juz wszystkie muchy pozdychaly...taki smrod :O

Gość gość
jak to jak sie pokazesz, normalnie chodz okrakiem z gola pipa po chacie, ojciec moze ci jeszcze doradzi gdzie klaki zostaly, niechobejrzy ci dokladnie rowa w d***e bo tam masz na bank busz. Tak to jest jak sie c**e tylko raz do roku goli maszynka ojca i zostawia drzwi otwarte a potem udaje zdziwiona ze ktos jej wlazj jak cos przy cipsku robila

Gość Lena Goedecke
gość jak to jak sie pokazesz, normalnie chodz okrakiem z gola pipa po chacie, ojciec moze ci jeszcze doradzi gdzie klaki zostaly, niechobejrzy ci dokladnie rowa w d***e bo tam masz na bank busz. Tak to jest jak sie c**e tylko raz do roku goli maszynka ojca i zostawia drzwi otwarte a potem udaje zdziwiona ze ktos jej wlazj jak cos przy cipsku robila x :D:D:D

Gość NIEDOGOLONA JOLKA
czasami też pożyczam depilator od mojej mamy i depiluje sobie włosy wokół rowka :))

Gość kótos
ch*j mnie twoja c**a obchodzi

Gość lilkamilka
Ja kiedyś przyszłam do koleżanki, poszłyśmy do jej ojca do pokoju bo tam był komputer, patrze a tam na pulpicie jej dupa w stringach. Zdębiałam, a ona się zaśmiała i powiedziała że kiedyś wyglądała przez okno i się wypięła i tata zrobił jej fotę i dał se na pulipt. Historia autentyczna, no ale rodzinka lekko patologiczna więc czego się spodziewać.

Gość gość
masturbują się zepsute dziewczyny i chłopcy, a potem chodzą takie po domu myślą, ze to coś zaskakującego kazdy rodzic wie, jesli ich dzieci sie masturbują i ich reakcja na to nie moze byc zaskoczeniem

Gość bua ha ha he he he
cytuje: "golilam sie, wiadomo, jutro walentynki" Jesli w walentynki nie chodzi zaden patrol sprawdzajac stan owlosienia krocza to wnioskuje ze liczysz na prezent !

Gość BRUKSELKA analna
ja wam powiem, że kiedyś masturbowałam się dosyć często (teraz mam chłopaka od tego) i palce mi nie wystarczały, więc brałam z lodówki marchewki. moja mama pytała, dlaczego jej giną marchewki?! do momentu jak nie znalazła marchwi pod poją kołdrą (nie zdąrzyłam jej zjeść) mama pyta? co robisz z tą marchewką po nocach? a ja - głodna byłam a ona - to dlaczego nać ci wystaje? hahaha padłam normalnie :-) autemtycznie