Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomyłki w zażywaniu tabletek anty

Polecane posty

Gość gość

Wyjechałam i nie wzięlam ze soba tabl. Jak wróciłam próbowałam jak najszybciej nadrobić te 3 tabl ale niestety w międzyczasie zaczęłam plamienie. Jutro mam wizytę u gina. Chyba sie spalę ze wstydu że jestem taka kretynką.:( buuuuu

Gość gość
aha?

Jak to były 3 ostatnie to luz..nic sie nie stało..a na drugi raz pamietaj bo cykl sobie rozregulujesz.

Gość gość
to nie były osttanie niestety tylko w srodku cyklu :(

Pewnie lekarz zaleci 7dni przerwy a potem nowe opakowanie..jak juz wystapilo krwawienie to nie ma sensu brac dalej tych pozostałych tabletek.Raz to sie nic nie stanie..nie martw sie..problem bylby jakbys tak robila zawsze..

Gość gość
Dzieki za wsparcie. Czasem jakis obłed się czepi. To jest pierwszy raz . jestem taka .Wszystko przez moje innego rodzaju problemu A lekarz może mi głowy nie urwie. I mam nadzieje ze nie każe mi sie połozyc do szpitala na łyżeczkowanie.

Gość gość
Znajoma kilka dobrych lat temu cos nie tak zazyła i tez cos tam plamiła a taki jeden idiota kazał jej się połozyc do szpitala na czyszczenie a ona wyszła z gabinetu i poszła do innego który popukał jej do głowy smiejac sie u kogo ona były u lekarza czy zanchora?