Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertinos

Boli mnie lewa noga od dłuższego czasu nic nie pomaga do kogo się zgłosić?

Polecane posty

Gość gość
Możesz spróbować u tego neurologa.

Gość 1234569542
miało być oczywiście : ja mam podobnie i przedramię.

Gość gość
Do SERWINKI lepiej ona jest super specjalistka,to moze byc zwykły brak magnezu niestety

Gość Robertinos
No i co z tym bólem twoim u kogo się leczysz/ ?

Gość gość
A u kogo ma sie leczyc??Organizm zawsze leczy sie sam niestety...........

Gość 1234569542
u mnie ból pojawia się najczęściej wiosną i trwa przez całe lato. leczyłam to u neurologa ale stwierdził rwę barkową. ja wiem że to nie to. ostatnio miałam rezonans głowy i całego kręgosłupa i czekam na wynik może to coś wykaże. i w listopadzie byłam u innej pani neurolog i już z wynikami muszę iść do niej i będziemy myśleć o co chodzi z tą ręką. bo jak pojawia się ból to ja tą ręką nic nie mogę zrobić

Gość gość
Nic madrego nie wymyslicie,organizm wyraznie daje sygnały,których nie potraficie odczytac prawidłowo..............

Gość Robertinos
To może być jakaś rwa kulszowa albo od kręgosłupa coś zazwyczaj jak dźwigam w dzień to potem mocniej boli.

Gość 1234569542
gość Nic madrego nie wymyslicie,organizm wyraznie daje sygnały,których nie potraficie odczytac prawidłowo.............. jak jesteś taka mądra to powiedz co nam jest. bo ja nie leczę się tylko u neurologa. skierowanie na MR dostałam od innego lekarza ale to z innego powodu. choruję i raz na 2-3 lata należy mi się dokładny przegląd całego organizmu tzn. rezonans na NFZ, oprócz tego usg itd.

Gość gość
Moze byc rwa kulszowa,dlatego najlepiej sie udac do dobrego specjalisty od masazu

Gość 1234569542
do Robertinos jeśli uważasz że to rwa lub coś od kręgosłupa idź do neurologa.

Gość gość
Nie do neurologa,he he tylko do dobrego specjalisty od masazu

Gość Robertinos
Nie wiem czy to rwa bo jakby to była rwa to bym z łóżka nie mógł wstać bo mój teściu miał ale może są jakieś odmiany. Mam dużo schorzeń na kręgosłupie i może od tego coś się przesunęło

Gość 1234569542
wiesz najpierw diagnozę MUSI potwierdzić specjalista. i on już autorkę pokieruje dalej.

Gość Robertinos
A może to jakiś reumatyzm trochę byłem narażony na zimno i marzłem jak myślicie?

Gość 1234569542
przepraszam autora. ale jeśli masz problemy z kręgosłupem, to wszystko możliwe że te bóle to od tego.

Gość robertinos
Boję się że nogę mi odetną :o

Gość gość
Dlatego o tym mówie ze musi to sprawdzis specjalista od masazu

Gość gość
14.02.14 [zgłoś do usunięcia] robertinos He he ,a kto niby ma ci noge odciac,nie przesadzaj,jeszcze bedziesz latac jak 16-tka

Gość gość
Autorze to co opisujesz to efekt przepuklin kręgosłupa. Pewnie niejednej. Jesli nic z tym nie zrobisz grozi ci nawet kalectwo.

Gość gość
Mój ojciec miał tak że bolała go noga . On zamiast do lekarza to do pracy chodził . I tak dwa lata narzekał na tą nogę ale nie bolała go codziennie tak co kilka dni łapał go ból . Pewnej nocy jak wstał do toalety ro runął na podłogę i już nie wstał wołał o pomoc . Mam się obudziła i do łożka zaprowadziła lekarze . Okazało się że ma kręgi w kręgosłupie dwa do wymiany czy jakoś tak ale za nim dostał się na operację to rok leżał w łożku faszerowany lekami przeciwbólowymi i zaprzeproszeniem robił w pampersy młody facet lat 50 . Jak minął rok i był termin jego operacji przeszedł ją i chodził normlane przez następny rok , już nie pracował bo dostał rentę i dożywotni zakaz pracy . Po roku zaczęła znowu boleć go noga poszedł do lekarza a lekarz do niego Panie musi boleć nic nie zrobię . Ból się nasilał i poszedł wkońcu do innego lekarza zrobili mu prześwietlenie okazało się że tam gdzie go operowali narusł mu guz i znów na operację ale tym razem czekał 3 miesiące . Teraz jest po operacji kilka miesięcy jak narazie chodzi noga pobolewa czasami . Więc człowieku nie olewaj tego tylko idź do lekarza .

Gość Robertinos
Ortopeda przepisał mi pas, tabletki i nic nie wiem co dalej robić dziwny ból najpierw na zdjęcie kręgosłupa znowu i nogi potem do neurologa i nastepnie jeszcze na tomograf.

Gość gość
Mi przepukliny kręgosupa kilka lat temu rozmasował Jan Grudniewski. Polecam. Jak do niego trafiłam kiepsko już było z czuciem w nogach. teraz kilka lat po zabiegu moge przyzac z czystym sumieniem ze rezygnacja z operacji kregosłupa była słusznym rozwiązaniem. Nie mam praktycznie zadnych dolegliwosci i choroba juz nie powróciła. Jak Grudniewski poradził sobie z kilkoma przepuklinami w moim przypadku. Polecam. http://www.kregoslup.org/

Gość gość
Mój ojciec też miał pas, Blokady mu wstrzykiwali jak leżał przez rok w łóżku i się nie ruszał bo kolejki były żeby dostał się na operację . A wszystko to mu się stało od pracy . Nawet lekarz powiedział że to efekt ciężkiej pracy .

Gość gość
Autorze daj sobie spokoj z pasami i lekami. to trzeba rozmasowac. leki nie pomoga jesli schorzenie nastapilo z powodu mechanicznego uszkodzenia między kręgami.

Gość gość
Moze masz zakrzepice- nie chce straszyc ale to tez mozna wziac pod uwage

Gość Robertinos
Przepukliny też biorę pod uwagę sam nie wiem co to dokładnie do kogo najlepiej się z tym zgłosić co to ta zakrzepisa jestem młody mam 27 lata ale w młodości dużo dzwigałem bardzo

Gość Robertinos
Przepukliny też biorę pod uwagę sam nie wiem co to dokładnie do kogo najlepiej się z tym zgłosić co to ta zakrzepisa jestem młody mam 27 lata ale w młodości dużo dzwigałem bardzo

Gość gość
No jak to do kogo sie zgłosić,pisza ci ludzie a ty ciagle nie wiesz do kogo sie zgłosić????

Gość Robertinos
no dalej nie wiem kto się zajmuje tymi sprawami przepuklin