Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek a samotne walentynki

Polecane posty

Gość gość
no to jesteś młoda ;-)

Gość gość
przyzwyczajaj się do tego ze nie ma fajerwerkow non stop ... proza życia... ot co :-)

Gość zawiedziona autorka
jestem ale co to zmienia?

Gość zawiedziona autorka
nie chodzi mi o cały czas ale czasem. Czego on nie chce zrobić, nie chce zobaczyć. Jakby się nie nauczył po rozbitym małżeństwie

Gość gość
autorka myśli, że życie jest jak w filmie sensacyjnym i ciągle jest akcja :p księżniczka

Gość zawiedziona autorka
piszę wyraźnie że wiem zdaję sobie sprawę że nie będzie ciągle akcji fajerwerków. Ale nie rozumiem czemu nie może być tego raz na jakiś czas?

Gość gość
jego spytaj :-) a tak w ogole to on jest chyba dużo starszy, prawda?

Gość zawiedziona autorka
pytałam mówi że jemu to nie potrzebne. O 12 lat

Gość gość
12 lat ????? i ty chcesz takiego "tatusia" ??? to prawie jedno pokolenie :-D

Gość gość
W zyciu nie zdecydowałabym się na taki związek: rozwodnik starszy o 12 lat ! Nie stać Cie na fajniejszego człowieka, tylko takiego po przejściach???

Gość zawiedziona autorka
zawsze wolałam starszych. A znam dużo takich szczęśliwych par. Zresztą tu nie o wiek chodzi

Gość gość
to zrób coś a nie tylko jęczeć potrafisz!

Gość gość
No coz, typowy polak. Same sobie wybieracie tych mentalnych arabow to macie. Dla nich kobieta jest do bzykania, sluzenia panu I wladcy, do roboty I ma byc tania w utrzymaniu. Powodzenia laseczki. Ja siebie z polakiem nie widze.... N

Gość zawiedziona autorka
proponowałam, wymyślałam, prosiłam. Nic bo " trzeba się doceniać codziennie" tak mówi ucinając dyskusje

Gość gość
tu nie szukaj pomocy, to twój problem i twojego faceta, a nam daj spokoj !!

Gość gość
14:55 to po co czytasz temat skoro nie chcesz?

Gość gość
nie trafił kretynko tylko ta szmata sama go wybrała a teraz marudzi, że jej źle i zamiast winić siebie czepia się i na innych zgania winę - no rzeczywiście wielki wybór :O większość to ograniczone jełopy jak ten jej, wiec w czym niby mamy wybierac? :O

Gość gość
No dosłownie każda ale to każda którą wiąże się z rozwodnikiem wybiela go jak tylko może mówiąc że to żona była bee bo go zdradzała :D :D

Gość gość
Patrząc z boku obiektywnie to powinnas go zostawić. Nie satysfakcjonuje Cie ten związek,wiem co mówie. zaczyna się od głupich walentynek... nie umie Ci zrobić radości i tyle.Po co Ci taki koleś? Z resztą głupio pytam,a sama 5lat z takim spędziłam..ehh,ale w koncu go zostawilam. Poznałam mojego męża,który jest wspaniały,robi mi niespodzianki,kupuje kwiaty,zabiera na kolacje do kina ,na wycieczkiitd. itp. po prostu angażuje się w związek i ja zawsze jestem na 1 miejscu. życzę Ci,abyś spotakał kogoś takiego na swojej drodze.

Gość gość
ja teraz spotykam sie z takim :O na poczatku bylo pieknie i cudownie - gadki w stylu och jakbym chcial chociaz na godzinke wpasc zeby tylko z toba porozmawiac, pojdzmy tam, pojdzy siam, tak mi sie podobasz.. :O a teraz co? :O goowno, dzis to nawet smsa mi nie wyslal, taki zajety i spracowany, o kwiatkach to w ogole moge pomarzyc :O k****a mezczyzni sa beznadziejni :O niech no teraz zadzwoni i bedzie sie chcial spotykac to dostanie takiego kopa ze na ksiezyc poleci :O

Gość zawiedziona autorka
cóż jutro jedziemy do miasta ale tylko dlatego że JA umówiłam się z koleżanką. Zapytałam czy wie co dziś jest a on że piątek

Gość gość
gdybym zapytala o dzien to uzyskalabym dokladnie taka sama odpowiedz :O moge sie zalozyc o milion dolarow :O :O

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość No coz, typowy polak. Same sobie wybieracie tych mentalnych arabow to macie. Dla nich kobieta jest do bzykania, sluzenia panu I wladcy, do roboty I ma byc tania w utrzymaniu. Powodzenia laseczki. Ja siebie z polakiem nie widze.... N x Nie typowy polak tylko od polaków takich zachowań oczekujecie i takich polaków wybieracie. Gdy polski mężczyzna nie pije, jest kulturalny, szarmancki itd. to mówicie, że c***a a zagraniczny taki jest dla was super.

Gość samotna mężatka
Mój mąż wybrał wieczór z piłką i kolegami mimo,że źle się czułam. A jak wrócił o 22 to zapytał i jak się czujesz? kupił wino i co myśli,że resztkami dnia mam się zadowolić najpierw piła a potem ja jak czasu starczy!!!!!!!!!!!

Mam podobnie. Mój chłopak po pracy pojechał do kumpla. Teraz tam siedzi i pewnie sie świetnie bawi z nim i jego idealna żonką. Nie wiem co robić jak wróci, jak się zachować.

Gość samotna mężatka
Magdaleno86 nie daj sobie,niech odczuje w Twoim zachowaniu, że źle zrobił, jak teraz sobie dasz to potem będzie gorzej szanuj się. Ja dałam mężowi odczuć i dziś bardzo się stara:-)