Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile może trwać katar

Polecane posty

Gość gość

Córka ma jutro 7 tyg. i od prawie 2 tyg ma katar, początkowo był zielony i gęsty. Wydzieliny było dość sporo. Byłam z nią chyba 3 razy u lekarza,żeby ją osłuchać. Teraz katar jest lekko żółty, nie ma go dużo. Cały czas ją inhaluję, zakrapiam wodą morską lub solą. Nos jest drożny, nie ma problemów z oddychaniem. Od kilu dni katar jej spływa do gardła i czasem jej charczy w krtani do póki nie odkaszlnie. Byłam u lekarza, bo myślałam,że zaczynają sie oskrzela,ale wszystko ok. Wydzielina z gardła jest przeźroczysta z domieszka mleka, wczoraj mala odkasłała potem od razu kichnęła i wydzielina wyleciała więc miałam okazję się przekonać. Ile ten katar może trwać? Bo ciągle sie boję,że rozwinie sie coś gorszego.

Gość lena566
Pewnie jest to katar wirusowy. Proponuję Ci zapytać Panią doktor na stronie hartuj misie, mi wiele razy okazała się pomocna ;)

Gość gość
czy aby nie przegrzewasz czasem dziecka? Czy w nocy masz temp.poniżej 20 stopni? Czy wychodzisz z dzieckiem na spacer? Czy nie opatulasz go nie wiadomo jak? Może jest przegrzane. Czy używasz aspiratora Katarek, maści majerankowej? Dajesz Cebion?