Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milunia to ja

market eko i Ledi

Polecane posty

Gość milunia to ja

Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tym sklepie. Jakie macie opinie o tym sklepie?

Gość gość
Szczerze nie polecam pracowac w markecie ledi. To jest wyzysk ludzi za najniższą krajową.

Gość gość
Ja również nie polecam

Gość gość1977
ja też nie polecam pracy w sklepie ledi. Obecnie nie pracuję ale pracowałam większość czasu w tym sklepie. Odeszłam bo dziewczyny plotkowały, donosiły do kierownika. Nie lubię tego typu rzeczy. Jeśli ktoś ma coś do mnie niech powie mi to a nie najpierw pomaga a później donosi. Teraz owa osoba jest kierowniczką i to bardzo mi się nie podoba. Ale sklep idzie na psy. Stare pracownice wygryzają młode które chcą się czegoś nauczyć. Każą im szybciej pracować a siłą rzeczy nie każdy umie zapier..... jak dziki osioł. Wieczna gonitwa bo trzeba szybko pracować. Nogi, plecy i ręce mi tak bolały że musiałam iść do lekarza bo rano wstać z łóżka nie mogłam, ale to ich nie obchodzi. Jakoś w innych sklepach w których pracowałam nie było tego problemu. Nie zrobiłaś tego czy tamtego to zrobiła to zastępczyni na stanowisku. Nie było plotek że ona czy tamta nie zrobiła tego czy tamtego. Koszmar, w dzisiejszym świecie ludzie utopiliby w łyżce wody. Mam tylko wielką nadzieję że w innych sklepach ledi jest inaczej.

Gość gość
Pracowałam tam i nie polecam. Oszuści i jeszcze raz oszuści. Nie potrafią wypłacić obiecanej premii tzn nagrody za przepracowanie pół roku bez żadnych zwolnień itp. Dowodem na to jest oczywiście podpisana umowa.