Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość odzyskanyspokoj

taka historia

Polecane posty

Gość odzyskanyspokoj

Opowiem moją historię po to, aby ktoś kto jest w takiej sytuacji mógł sobie porównać i wyciągnąć właściwy wniosek. Spotykałam się z facetem od roku, jak go poznałam stracił pracę. Od początku pewne sprawy przede mną ukrywał np. posiadanie syna co i tak wyszło po 3 miesiącach. Myślałam, że problemy z pracą są przejściowe i chciałam mu pomóc przetrwać gorszy czas więc pomagałam, bo sytuacje losowe bywają różne. Jestem na normalnym poziomie finansowym więc nie kupiłam mu nowego auta:), ale jedzenie, opłata za telefon, jakieś pieniądze w miesiącu, paliwo to tak. Nie jestem materialistką i zakładam, że jak się angażuję to robię to dla wspólnego dobra. Szukał pracy (przynajmniej tak deklarował), ale jej nie mógł znaleźć. Mieszkał z matka, która niechętnie widziała nową kobietę. Z czasem jego prośby o pieniądze przekroczyły dla mnie granicę tolerancji więc odmawiałam i nalegałam, aby jednak brał jakąkolwiek pracę byle mógł mieć na swoje potrzeby. Zaczął się obrażać i fochować a im bardziej fochował tym bardziej stanowczo mu odmawiałam. Ostatnio usłyszałam, że ma urodziny i wymarzył sobie prezent, którego na pewno mu nie kupię, powiedziałam że dostanie coś adekwatnego do tego co ja od niego otrzymam:). Powiedział, że chyba go nie kocham i przemyśli związek. Odpowiedziałam, że ułatwię mu myślenie i sama go rzuciłam. I czuję się z tym bardzo dobrze:) A moje doświadczenie mówi: jeśli na waszej drodze pojawi się klasyczna pijawka to zrzućcie ją z siebie jak najszybciej i zapomnijcie o lepszych chwilach. Żyję dalej i nie tracę nadziei:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować