Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić, żeby się odczepiła?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu w pracy mam styczność z pewną kobietą. Na początku dawała mi oznaki zainteresowania, ale ja traktowałem ją jak koleżankę. Po pewnym czasie zaczęła mnie osaczać, sabotować, ewidentnie robić na złość i obgadywać, mówiąc wszystkim nieprawdę na mój temat. Gdyby była mężczyzną, nie miałbym problemu z rozwiązaniem tej sytuacji, ale kobiety przecież nie uderzę, kłótnie też nie pomagają.. Jak według was mądrze wybrnąć z tej dziwnej sytuacji?

Gość gość
pytam, bo wiem, że z reguły zawsze sprawa wygląda raczej na odwrót i jestem ciekaw jak sobie wtedy radzicie

Gość gość
Mozesz albo sprobowac pogadac o tym z szefostwem niech ja wezmie na dywanik albo szukac innej roboty bo to wredne babsko sie raczej nie odczepi .

Gość gość
zacznij rozsiewać plotki ze ją przeleciałeś

Gość gość
dzięki, właściwie to tak właśnie myślałem, raczej nic nie zmieni jej zachowania. Ale na pewno nie dam jej tej satysfakcji, że wygrała..

Gość gość
Tylko przeleć ją.

Gość gość
mozesz zwolac wszystkich lacznie z nia w jednymmiejscu i udowodnic na ich oczach ze klamie

Gość gość
To jakas starsza babka czy mloda siksa?

Gość gość
powiedz jej, ze jak nie przestanie, to nie ty ale kumple pysk jej obiją, i powiedz jej: spadaj paszczaku w dętkę rąbany kaszalocie bagienny o zwojach witki z dziedzicznym obciążeniem reumatoidalnym zakrzepem mózgu bo jak nie to psami poszczuję!!!!! działa, sam wypróbowałem.:)

Gość gość
młoda, około dwudziestki

Gość gość
"..spadaj paszczaku w dętkę rąbany kaszalocie bagienny o zwojach witki z dziedzicznym obciążeniem reumatoidalnym zakrzepem mózgu bo jak nie to psami poszczuję!!!!! " Bezbledne :D

Gość gość
przy swiadkach bym jej powiedziala, ze fakt, ze jej nie chciales przeleciec, nie obliguje jej do zemsty w postaci pomowien. jesli chce sie k***ic, niech to robi poza åraca a porzadnym facetom niech da spokoj. i dodaj, aby inne babki uwazaly, bo moze jeszcze sie za ich faceta wezmie a potem je zacnie pomawiac, gdy facet sie nie da.

Gość gość
przedmówca ma dobry pomysł, nie ukrywaj tego skonfrontuj ją z innymi i wyraź na forum publicznym ,ze jej zachowanie ci się nie podoba i żądasz aby mówiąc kolokwialnie "s*********a"

Gość gość
dzięki za wszystkie rady :)