Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka ma 32 lata i nie goli wlosow lonowych i dziwi sie ze ja gole

Polecane posty

Gość gość
Taka depilacja laserowa to później jest jak u starej kobiety. Mojej babci na starość wypadły włosy z tamtego miejsca. Wiem, bo pomagam jej w myciu się.

Gość gość
po wpisach widać że moda kręci wami ludzie jak chce. Kilka, kilkanascie lat temu depilacja nie była modna i nikt nie wygadywał bzdur o goleniu z powodów higienicznych. Starsi faceci z powodu braku tej mody kiedyś sceptycznie odnoszą się do gładkich c**ek. Przestańcie rozwijać argumenty za lub przeciw. To bowiem jest kwestią mody niczego więcej.

Gość gość
No nie zgodzę sie Moda na paseczki tez była juz Moda modą a ja tam wole ogolona zwłaszcza na te doznania sexualne

Gość gość
ja golę, zostawiam paseczek ale szczerze mówiąc to najchętniej w ogóle bym tego nie goliła. Ile się po tym trzeba namęczyć z podrażnieniami, łatwo o infekcję, to nie jest jakieś super higieniczne. No ale golę, bo taka moda, bo głupio się czuję gdy pokazuję się przed facetem nieogolona.

Gość gość
kobiety, jesli macie zaprzyjaznionych doswiadczonych ginekologow ( ja mam , dlatego pytalam wprost, bo tez mnie ciekawiło) spytajcie, jak jest z ta "higieną" golenia . Ginekolodzy jednoznacznie twierdzą, ze golenie zwieksza mozliwosc podrazniemia i zainfekowania tych delikatnych miejsc, mikrourazow, ktorych nawet nie widzicie, a ktore oni widza ( lampy), włosy to takze pewna naturalna zapora przed czynnkami zewnetrznymi. I szczególnie glupio , gdy przychdzi dziewczyna z grzybica itp (a zdrowe raczej nie przychodza) za to wygolona i uzywajaca pachnacych sprajow. Infekcje przenosza sie wtedy czesto na zewnetrzne narzady płciowe Wlosy goli sie tylko do porodu i opreracjo ginekologicznych ( zeby byla lepsza widoscznosc i łatwość manewru. Wezcie to pod uwage.

Gość gość
A ja lubię zarośnięte. Jesteś autorko posta kretynką. Dlatego, że kiedyś żadna kobieta nie goliła c**y i jakoś żadna nie gadała, że to ohyda i że śmierdzi. A teraz nagle się odmieniło. No to jak to jest? No chyba to jest, że jak dziewczyna dba o higienę, to wszystko ok. Ja tam lubię zarośnięte cipki. Lubię wszystkie cipki, byle były czyste, więc stul jape na temat nie swojej c**y. Gól tego swojego bobra i chwal się nim.

Gość gość
ja mam 27 nie gole i nie jestem wiejską babą :)

Gość gość
Też wolę gdy tam jest zarost. Mi się to bardzo podoba.

Gość gość
ja wolę na zero i moja żona też tak woli. Nie podniecają mnie żadne dziewczynki. Jak widać kwestia gustu. Aha ja też się golę.

Gość gość
To wszystko dlatego, że niektórzy naoglądali się p****li, a dodatkowo są ukrytymi pedofilami. Pytałam przy ostatniej wizycie ginekologa, jak to jest z tym usuwaniem włosów z miejsc intymnych. Co usłyszałam. Należy zostawić przynajmiej pasek włosów przy wargach sromowych, bo to chroni przed wnikaniem bakterrii

Gość gość
golenie nie jest trendy, ale ja nie golę bo mi się ogolone nie podobają. Moj chłopak też nie lubi wygolonej. Lekko podcinam i wystarczy

Gość gość
Mój lekarz też mówił,że golenie nie jest zdrowe:(

Gość gość
Pozdrawiam wszystkie cudownie zarośnięte :) Jesteście Boskie !

Gość gość
32 lata I SYF W GACIoRACH !!!! juz oddzywają się syfiary i bronia smrodu