Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domniedopoznania

zazdroszczę

Polecane posty

Gość domniedopoznania

Zazdroszczę siostrze ciotecznej. zazdroszczę udanego i dobrego życia, zazdroszczę męża - widać, ze bardzo się szanują (i nie mówcie ze to tylko na pokaz bo takie rzeczy widać po drobiazgach i gestach), zazdroszczę tego,że jest mądra i obyta, zazdroszczę wygodnego życia. Przyznaję się. :( A teraz możecie na nie pokrzyczeć, bo pewnie to zrobicie.

Gość gość
E tam nie naskoczymy ;) Widać,że nie jesteś zawistna tylko zazdrosna ( a to duża różnica ) No i nie piszesz ,że zazdrościsz kiecki,samochodu itp. tylko że jest mądra ...Tobie też się w życiu poszczęści ,daj sobie czas .

Gość domniedopoznania
kiecek, samochodu, domu i podróży też zazdroszczę, ale wiem, że to głupie, bo oni sami sobie wypracowali pewne rzeczy. Są i byli mądrzejsi i dlatego im się układa. Ona jak się kiedyś uczyła to mnie się wydawało, że marnuje czas - ależ ja byłam głupia. :( Od tej nauki wszystko się zaczęło, bo ona się uczyla, chodziła do lepszego liceum, tam spotykała sie z innymi ludźmi, potem zrobiła niezłe studia - tam też nawiązała kupę znajomości z ciekawymi ludźmi, męża poznała w pracy (ale on tez jest na jej poziomie). Ja mam rodzinę, dobrego męza, 2 dzieci, ale musimy się strasznie gimnastykować, by starczyło na życie. Nie jestem w stanie doskoczyć do jej poziomu bo byłam głupia kiedyś. A teraz już za późno. I tu nie chodzi o kasę, bo można wygać w totka, ale o takie obycie, poziom......

Gość gość
Szkoda zycia na zazdrość .Siostra ma fajnie Ty tez mozesz .Wybierz z głową faceta a potem to juz samo pójdzie ... Niestety kobiety wybieraja przystojnych drani a potem biadolą jak zostaly skrzywdzone .............

Gość domniedopoznania
wybierz fajnego faceta - a co mam zrobić z mężem i dziecmi? otruć? ;)

Gość gość
bo tak już jest w zyciu, ze jedni mają trochę oleju w głowie i dzięki temu roządnie układaja sobie życie, a inni bimbają. Ty bimbałaś więc masz. Ona pracwała (także ucząc sie) więc teraz odcina kupony w postac****eniędzy, mądrego męza i mądrego otoczenia. Ty już niewiele zrobisz ze swoim życiem (bo rozumiem, że nie chodzi tylko o kase tylko o tzw. poziom, także intelektualny, Twój i Twojego środowiska), ale napisałaś ż emasz dzieci - poprowadź je tą droga, którą szła ona. :) I zobaczysz, że one nie będą się kolegowac z przysowiowymi kasjerkami z biedronki tylko z ludźmi na odpowiednim poziomie intelektualnym. Sorry, mocne to co napisałam, ale taka prawda.