Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYCIE LEKARZEM LUB POLCJANTEM TO WG WAS NAJWIEKSZY PRESTIZ DZIS

Polecane posty

Gość gość

kazdy takich ludzi ceni i szanuje zawsze sie slyszy ze to lekarz wiec wiecej mu wolno u mnie w domu zawsze sie mowi ,ze policjant to ktos i lekarz to samo wkurza mnie to

Gość gość
na pewno nie policjant!

Gość gość
Policjanta pominę, co do lekarza, to prestiż, ale tylko dla kobiety mieć męża lekarza. Każdy facet wie jakie to złamasy, karierowicze, ludzie bez sumienia i łapówkarze. Ale tak, dla kobiety prestiż. Dla kobiety każdy facet z kasą to prestiż.

Gość gość
Mam kumpla, który jest spawaczem. Laski mają go w d***e, dopóki się nie okaże, że ten normalnie ubrany chłopak ma kupę kasy, bo spawarką robi cuda i od dawna ma własną firmę. No i wtedy to już nie spawacz, to menadżer, właściciel, biznesmen, przedsiębiorca!

Gość gość
hehe

Gość julka19xx
policjant jest dla mnie kmiotem, to zwykły krawężnik którym gardzę.Tylko patrzy komu wlepić mandat,gorzej niż ubek. Lekarzy szanuję bo aby nim zostać trzeba się sporo uczyć.

Gość gość
Co wam na mózg padło z tym prestiżem?? Czyli subiektywna opinia obcych osób. Naprawdę ktoś wybiera zawod kierując się tym co pomyśli pani Jadzia z 3 piętra?? :-) :-) :-)