Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lady_margarett paliłaś w ciazy

Polecane posty

Gość gość

"lady_margarett ja popalałam czasem w ciąży, chociaż na poczatku tylko był problem to paliłam tak trzy miętowe słabe dziennie. od 4 go miesiąca żuciłam całkowicie. moja ciotka jest doświadczoną położną i mi mówiła, że trzy bardzo słabe papierosy w długich odstępach czasu są dopszczalne" Lady ty paliłaś w ciazy!! i jeszcze wmawiasz innym ze palenie w ciazy jest ok ? TY która matki wyzywasz od idiotek, kretynek itp tylko dlatego ze szczepia swoje dzieci ? TY która nie używasz zadnej chemii bo tak bardzo dbasz o dziecko ? No jestem w szoku hehe Przepraszam dziewczyny ale musiałam to napisać .

Gość gość
To się tak fachowo nazywa.. Hipokryzja

Gość gość
To się nazywa Hipokryzja :)

Gość xzdssdds
ehh jak się kobietka zamotała. Jest chyba roznica w tym co ciotka mowila wypalenie 3 papierosów w znacznym odstępie czasowym w ciągu 9 miesięcy a 3 dziennie No chyba ze jej te 3 dziennie faki zacmialy mozg

Gość gość
a co to są te DLUGIE ODSTEPY CZASU? to jest co 2 godziny czy raz na 3 miesiące?

Gość hihihihihihihihihihihiiiiiiiii
Looo matko jak ja kiedy napisałam ze na grzybice pochwy używam czopków zapisanych prze gina to lady_margarett zjechała mnie ze jak można tyle chemii pakować sobie w pochwę hehe Ona używa tylko naturalnych ziołowych produktow hehe a tu prosze papieroski no no .

Gość gość
codziennie palic kilka faje w ciąży to zdrowe? lady jesteś popieradoolonanaa

Gość gość
Ledy swiadomie trułaś swoje dziecko wiec nie ciesz sie bo to jest żałosne .

Gość gość
lady jak już jesteś to wytlmacz nam o co chodzilo cioci poloznej z tym długie odstępy czasu?

Gość gość
Ta twoja ciotka to jakiś przygłup i nie powinna być położna . W ciąży sie nie pali i nie ma żadnego ALE.

Gość gość
Hehe lady głupio ci ze trułaś nikotyna wlasne dziecko.

Gość gość
loool, to jak bab urodzi dziecko z Fasem bo chlala w ciązy tez zwali na szcepionki :D

Gość gość
palila bo palila, ale przynajmniej ma odwage kazdy post "podpisywac" swoim nickiem, czego zadna z "gosci" nie potrafi. bo wiecie, ze gdybyscie mialy jeden nick i kazda wypowiedz byscie pisaly z zalogowania, byscie byly obsmiewane w setkach tematow, o ile wgl byscie sie odwazyly cokolwiek napisac, nie mowiac juz o wyzwiskach:)

Gość Mamusia 25
pewnie ze nie przez fajki bo jak sie juz popełniło ten błąd to sie do niego nie przyzna. to tak samo jak z tym ze ponoć jakąs tam ilośc alkoholu w ciąży można wypić, ale że nie wiadomo jaka to ilość to lepiej nie pić wcale, ale te chlejące downice piją i same sobie wyznaczają ta 'bezpieczną' granice. bo w koncu jakąs tam ilość można. ostatnio w tv mówili że co 4! kobieta w ciąży spożywa alkohol. patologia.

Gość Mamusia 25
gość 18.18 następna hipokrytka.

Gość gość
lepiej byc w twoim mniemaniu hipokrytka niz w moim MAMAUSIA pewnie jakiegos DZIDZIUSIA albo lepiej dzidzi ze staranka;) nie mam konta na kafe, wiec nie bede zakladac go teraz na sile, zeby udowodnic ci jaka jestem pro a napisac na pomaranczowo "Mamusia Bety co klepie kotlety" kazdy glupi moze;)

Gość Mamusia 25
lepsze to niż gość. przynajmniej mozna sie jakos do mnie zwrócic. jak można komus dope obsmarować ze robi tak czy siak a sama robi dokładnie to samo. "widzsz drzazgę w oku bliźniego, a w swoim belki nie zauważasz"

no własnie byc wiecznie gościem to sobie można krytykować i byc idealną fałszywą mamusią. gdybym ja pisała z gościa nikt by mi takiego temat nie załozył. sam fakt że ze swojego nicku napisałam prawdę o czymś świadczy, i pochwał się za to nie spodziewałam. Tak popalałam w ciąży, byłam głupia ale ocknęłam się w 4 msc, przestałam i wróciłam do palenia dopiero niedawno. dziecko naszczęscie zdrowe, wody miałam czyste i żadnych problemów. a chodzi mi o to że najlepiej skrytykować a samemu robic to samo, równie dobrze o każdej karmiącej mm można założyc taki post.

Gość gość3
lady margarett nie ma znaczenia, że piszesz jako TY. Faktem jest, że krytykujesz matki, wyzywasz od idiotek, zawsze jesteś najmądrzejsza, a jarałaś w ciąży! Równie dobrze możesz dziecku zamiast smoczka dać kiepa, albo palić przy dzieciach niech wdychają! oczywiście w "dużych odstępach czasu" czyli kilka pecików tygodniowo, niech się dzieciak zaciągnie tylko oczywiście nie szczep, bo będziesz idiotką :P

Gość Mamusia 25
no i dobrze ze sie ocknełaś. lepiej później niż wcale. inne to palą całą ciąże a ze dziecko rodzi sie zdrowe 10/10 to w drugiej ciazy tez pala bo przeciez nic sie nie stalo w pierwszej. tzn ze to nie szkodzi. chociaz mysle ze w głębi zdają sobie sprawę ze jednak szkodzi, ale widac az tak im na dziecku nie zalezy zeby rzucic to palenie chociaz na ten okres ciazy. no bo jak to inaczej wytlumaczyc.

Gość gość
nie cytuj juz tu tych porzekadeł rodem z miedzywojnia, bo nie zrozumialas tego co napisalam, a co za tym idzie, mojej intencji. nie wrzucam na osoby ktore nie podpisuja sie nickiem, sama sie nie podpisujac, tylko zwrocilam uwage na to, ze takie osoby krytykuja stala bywalczynie forum (skoro ma swoj nick i zakladam, ze kilka postow na koncie), która ma odwage sie przyznac, ze nie jest idealem.

no i widzicie jakie jesteście, ja pisałam że popalałam a wy już przerabiacie że jarałam, zaraz się okaże że piłam i oczywiście wyzwiecie mnie od waszej kochanej "patologi". widać jak się znacie jak nie odróżniacie jarania od popalania jak to dwie zupełnie inne sprawy.

Gość gość
Hipokryzja ...

Ja niechybnie pod swoim nickiem napisałam, że w 6tc nie wiedząc, że jestem w ciąży wypiłam 3 drinki, a tydzień wcześniej kilka lampek wina i teraz się boję co z dzieckiem no i na kafe jestem pijaczką i patolą, co jakiś czas się spotykam z tym, że jak się wypowiadam to mnie któraś wyzywa od pijaczek i żebym się tu nie wypowiadała. Jedna nawiedzona nawet powiedziała, że moje ID zgłosi, bo piję w ciąży i jechała mnie kilka dni, żebym nie chlała i się zastanowiła nad sobą, pomyślała o dziecku.... WTF? (choć temat był w ogóle o czymś innym) Parę osób zrobiło sobie własną historię o mnie :P mnie osobiście to śmieszy.

Wy najwyrazniej nie rozumiecie, co to znaczy hipokryzja. Czy dla was kazdy palacz, ktory uwaza, ze palenie jest niezdrowe, to hipokryta? Dziewczyna palila w ciazy i, jak kazdy normalny czlowiek, uwaza, ze to niezdrowe. Blad, owszem, ale hipokryzji tu nie ma.

Gość gość
margarett zero chemii, zdrowy tryb zycia, a fajki w i ciazy. to o to wlasnie chodzi! robi z siebie super mame a nia nie jest. neguje szczepionki a dymu papierosowego nie. i to jest hipokryzja!