Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd poznać partnera partnerke przez internet ??

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie ?

Gość gość
nie

Gość gość
wstyd to mało powiedziane,przecież w internecie same debile siedza i czychaja na ofiary,bo w rzeczywistości nie maja szans

Gość AjaX23
Ja w internecie poznałem swoją narzeczoną której bym nie zamieniał na żadną inną. Wszędzie można znaleźć perełkę a mówienie że wszyscy w internecie tacy sami to niesmaczne nadużycie.

Gość gość
Znam co najmnie 6 par z mojej okolicy,które poznały sie w internecie,wszystkie totalna porażka i parami juz nie są,pobrali sobie z neta takie pary że głowa mała:-D osobiście nie radzę

Gość Werka 123
nie polecam bo naprawde w internecie siedzi szambo

Gość gość
desperacja jednak doprowadza do tego że niektóre nawet stąd by sobie wzięły faceta,to juz jest poniżej godności kobiety

Gość gość
zależy kto na kogo trafi , ja tam poznałam narzeczonego .. racja wiele osób poznanych przez neta to debile ale nie wszyscy mi się udało trafić na tą odpowiednią osobę;)

Gość gość
Wstyd:) Ja tak poznałam swojego męża, nie na żadnym dziwacznym forum, itd, tylko przy przymusowej wymianie maili, jednak jak ktoś pytał jak się poznaliśmy, to nie wiedziałam jak to przedstawić, żeby nie wyglądało niedojrzale :)

Gość gość
żenada i desperacja zwł dlA kobiet

Gość gość
A ja wam powiem, że moja kuzynka, wykształcona po dobrej uczelni, bardzo poukładana dziewczyna, poznała chłopaka w internecie i byli ze sobą 8 lat. Potem z nim zerwala, a teraz ma 31 lat, ma męża i urodziła niedawno dziecko :) także wiecie..

Gość gość
Wstyd to kraść. I co to ma do rzeczy, że te wspomniane powyżej związki z internetu się rozpadły? Jakby ludzie, którzy poznali się poza internetem, zawsze idealnie się dobierali i nie rozstawali się... Fakt, w sieci siedzi masa idiotów i zwyrodnialców (także tutaj :P) , ale trzeba nauczyć się oddzielać ziarna od plew.