Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweetka Jowisia

Jestem wybredna i co z tego?

Polecane posty

Gość Sweetka Jowisia

Wiele osób zarzuca mi,że mam siebie za księżniczkę,bo jestem wybredna przy wyborze chłopaków.Ja tak nie uważam-po prostu mam prawo decydować kto ze mną jest i coś ze mną może. Dla mnie chłopak musi być dobrze zbudowany,przystojny,najlepiej z kaską.Jestem ładną dziewczyną i uważam,że mogę być wybredna.Moje koleżanki przez to obgadują mnie za plecami,że jestem sama,bo mam zbyt duże wymagania.A co ja ładna mam się umawiać z jakimiś mało atrakcyjnymi facetami?Czy jest ktoś tutaj kto uważa,że fajna osoba może stworzyć związek z nie fajną?Przecież to utopia.Same polują na ciacha,a mnie się czepiają.

Gość AjaX23
Wszystko jest kwestią dogadania się. No ale jeśli ktoś z góry ocenia człowieka pod względem powierzchowności to jego wnętrza raczej nie pozna.

Gość lesson topic
pa paaa

Gość gość
Tak moze ladna jestes ale w glowie chyba malo masz ? Sama widzisz ,ze zadne super ciacho ciebie nie chce wiec moze az tak sliczna i z******ta nie jestes :)

Gość KochaćToNieZnaczyZawszeToSamo
Człowiek jest człowiekiem. Jeden musi być brzydszy by drugi mógł być piękniejszy. Co tutaj się rozpisywać? Przeciwieństwa się przyciągają :))

Gość Sweetka Jowisia
Po prostu ciacha są rzadko spotykane. Nie będę się przymuszać do bycia z kimś z kim bym się wstydziła po ulicy chodzić .

Gość gość
No to skonczysz jak moja kochana ciotka :) Tez zawsze uwazala siebie za ksiezniczke, ze jest sliczna i wysportowana i tez maiala swoje wymagania cos podobnego do ciebie. Dzisiaj ma 40 lat i jest sama bez faceta :) POWODZENIA ! idealow nie ma a Ty pewnie tez masz jakies wady

Gość Sweetka Jowisia
Jestem wykształcona, mam maturę, więc nie zadaję się z jakimis robolami co cegły na budowie noszą :)

Gość gość
heheh ahh czyli szukasz , przystojnego, bogatego, wyksztalconego, opiekunczego bez nalogow , romantycznego i wogole naj :) Powodzenia jak znajdziesz to daj zna c:) Stara panna bedziesz ! ten na budowie tez moze byc po maturze i studiach nie znasz jego przeszlosci - ale tak taka materialistka i prozna kobieta co moze o tym wiedziec

Gość gość
heheh ahh czyli szukasz , przystojnego, bogatego, wyksztalconego, opiekunczego bez nalogow , romantycznego i wogole naj :) Powodzenia jak znajdziesz to daj zna c:) Stara panna bedziesz ! ten na budowie tez moze byc po maturze i studiach nie znasz jego przeszlosci - ale tak taka materialistka i prozna kobieta co moze o tym wiedziec

Gość Sweetka Jowisia
Nie mówię,że istnieją ideały,ale to normalne,że facet musi mnie kręcić.Widział ktoś kiedy supermana ze słaba laską,albo fajną pannę z grubaskiem?

Gość gość
Może się komusz przydasz za jakiś czas. Potem wraz z wiekiem staniesz się przezroczysta. Wyręczą Cię nieprzeterminowane jeszcze koleżanki.

Gość Sweetka Jowisia
Aha-część komentarzy nie jest moich :)

Gość gość
Jak to co z tego ? Nie wiesz ? Pewnie nic albo to co z większością nieszczęśliwych, pokrzywdzonych przez los kobiet na kafeterii.

Gość gość
O ja perdo ... Supermena !!! hahah wroc do szkoly dziecko a nie interesujesz sie facetami. Jestes prozna i zadufana w sobie dziewczyna. Zero skromnisci w Tobie. Zaden facet nie lubi takich kobiet jak Ty. Moja zona jest sliczna kobieta, ale nie obnosi sie tak swoja uroda i nie jest zakochana w sobie. Szczerze to moglem miec kazda ale to wlasnie ona mnie zainteresowala po przez to ,ze miala tyle ciepla w sobie i zero proznosci.

Gość Sweetka Jowisia
Jakbyś mógł mieć każdą kochasiu to byś się nie żenił. Faceci sa tacy sami-tylko o jedno im chodzi więc mi kitów nie wstawiaj. Jakby była taka śliczna to sorry ale byś ją teraz zapylał a nie tutaj siedział

Gość gość
Masz ograniczone myslenie moja droga. To ze moglbym miec kazda nie oznacza ,ze jestem psem na baby. Mi zawsze zalezalo na tym aby zalozyc rodzine. I nie mozesz wrzucac wszystkich do jednego wora. Jak bym mial wrzucac wszystkich do jednego wora to nie moglbym byc ze swoja zona- bo z tego co wiem to sie mowi ,ze ladne dziewczyny to puszczalskie itp. A moja taka nie jest. Widac ,ze jestes jeszcze mloda i malo w zyciu przezylas. Wspolczuje chlopakowi , ktory jednak zdecyduje sie z Toba byc.

Gość gość
Ale o co bym ja zapytal ?

Autorka postu to blachara i nie wstydzi się tego. Super, to mi się podoba. Lubię blachary.

Gość kusicielka marzyciel
O widzisz autorko juz jeden chetny :)

Gość Sweetka Jowisia
Haha,tak gadajcie sobie.Tylko jak napisałam,że gruby i laska do siebie nie pasują to już nikt się nie odezwał.Sami wiecie,że mam racje.

Gość bskdjbaksfbaksfbaksfba
jak tam walentynki? :D

Gość gość
Sweetka Jowisia:::::::::::::: ja bym ciebie przygłupie nawet za dopłatą nie chciał, ty pusty łbie

Gość gość
Masz rację, tylko nie wymagaj od faceta, żeby był z Tobą na zawsze, bo jak za kilka - kilkanaście lat już nie będziesz tak piękna (botoks i chirurg niewiele pomoże) to daj facetowi wolną rękę, żeby szukał nowej pięknej 10-15 lat młodszej. Przecież jak będzie takim macho, z super sylwetką i kasą to nawrt do 60-tki młode gąski będą mu same do łóżka wskakiwać :)