Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka atrakcyjniejsza od córki

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj malowałam moją mamę na walentynki, pozmieniałam parę rzeczy np. podkreśliłam brwi etc i generalnie inaczej ją umalowałam niż ona maluje się zazwyczaj (nie za ładnie to robi). Efekt piękny, ona też zadowolona i na wizażystkę mnie wysyła. Ale... powiem Wam, że dochodzę do wniosku, że ona jest atrakcyjniejsza ode mnie! Ma kobiecą buzie, szczupłą, ma mało zmarszczek na czole, jedynie wokół oczu, ale jakby chodziła do kosmetyczki to lepiej by wyglądała, ale i tak jest atrakcyjna (ma 46 lat). Ja mam 21 lat, buzię dziewczynki, bardzo szeroką, maławe nieładne oczy, długawy nos, nieważne jak się umaluję (a techniki makijażu znam) to i tak jakoś nie zachwycam. Znaczy nie jest TRAGICZNIE, ale zdecydowanie nie super. Z urody wrodziłam się w tatusia, który był przystojny jak był młody, ale teraz to niezbyt.

Gość gość
przykre

Gość gość
.

Gość gość
Nie wiem czy mogę liczyć na to że z wiekiem też zrobię się taka atrakcyjna - skoro nie jestem do niej podobna.. bo szczerze, to ona w wieku 20 lat nie zachwycała, dopiero później uroda jej się poprawiła ja mam ładną cerę etc, ale co z tego skoro jestem na maksa niewyrazista..

Gość gość
Nie wiem co to ten strapon O_o chyba nie jestem w temacie erotycznych akcesoriów

Gość gość
O, już do mnie dzwoniła, że jakaś dziewczyna nie spuszczała z niej oczu na poczcie. No cóż :D.

Gość gość
No i co, zdarza się :) Znam matki, które są o wiele atrakcyjniejsze od córek, bardziej zadbane itp. Moja mama jest juz starsza, ale uważam, że jak była w moim wieku to była o wiele ładniejsza ode mnie :P

Gość gość
napewno nie takich jak ty zboku

Gość gość
Widocznie wdałaś się w ojca, który jest w tym związku brzydszą połówką jabłka.

Gość gość
17.55 oblech co lubi byc w d**e posuwany

Gość gość
Ale czym ty się martwisz? Uroda jest dość względna- może i obiektywnie Twoja mama ma ładniejsze rysy czy np włosy, ale liczy się całość, uśmiech, sposób poruszania, mimika... Nie porównuj się, dla jednych ładniejsza będzie Twoja mama, dla innych Ty. Każdy jest piękny na swój sposób, ja np uwielbiam brzydkich mężczyzn, te "ideały" budzą u mnie chęc ucieczki daleko, za to lubię tych niepozornych. Kwestia gustu, naprawdę:)

Gość gość
14.02.14 Wiesz, ja się cieszę, że moja mama nie straszy i teraz doszłam do wniosku że skoro ma taką fajną urodę, to będę testować na niej makijaże :) ale mi trochę przykro, że jest taka różnica.. ja mega o siebie dbam.. no cóż, bywa:)

Gość gość
14.02.14 nie, ojciec był również przystojny, ale ja od niego przejęłam cechy, które po prostu na kobiecie nie wyglądają zbyt fajniej.. teraz mam krótsze włosy (ścięłam, bo były zniszczone po moich ekscecach w LO) i w ogóle wyglądam jak 13 letni chłopczyk. Nie brzydki, ale jak chłopczyk właśnie..

Gość gość
..

Gość gość
up