Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamerzysta na wesele

Polecane posty

Gość gość

Przygotowuje sie do slubu i teraz jestem na etapie wyboru kamerzysty wiadomo jest to bardzo ważny wybor znalesc bardzo naprawde bardzo dobrego kamerzyste poniewaz tylko dzieki niemu bede mogla przypomniec sobie swoje wesele i takie rozne inne scenki wyglupy z mojego slubu Jest jeden kamerzysta ktory nagrywal u mojej kuzynki na weselu i mi sie przepieknie to podoba w jaki sposob to nagral im wesele dokladnie tak jak ja sobie wobrazam swoje wesele nagrane i w zwiazku z tym bardzo bym chciala miec tego kamerzyste na swoim ślubie tylko on jak juz wczesniej wspomnialam nagrywal u mojej kuzynki a ta kuzynka bedzie u mnie na weselu i teraz sie boje czy nie bedzie miala do mnie pretensji za to ze wzielam tego samego kamerzyste co ona miala na weselu? Co wy byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
?

Gość gość
ja bym sie ucieszyła że ktoś wziął tego samego kamerzyste,albo zespół

Gość gość
Zespol juz mam wybrany tylko mi o kamerzyste chodziło :-)

Bez jaj :D Dlaczego miałaby mieć pretensje ? Ja się cieszyłam że parę moich kuzynek wybrali ten sam zespół czy fotografa.To znak że byli dobrzy ;)

Gość gość
dziunia again? Bo podobny poziom wypowiedzi i problem. A co? Jak kamerzysta był już u kogoś z rodziny to nie można go brać? Jakaś rezerwacja czy coś?

Gość gość
Wiecie co w pi z - d - u z tym kuzynki nie zaproszę na wesele po co ona mi bedzie do szczescia na miom weselu potrzebna ale kamerzyste sobie zarezerwuje

Gość gość
Ooooo ja tez chce takiego kamerzyste ma on moze jakąś stronke to sb zobaczę sexy

Gość gość
Dziunia! Odświeżasz swoje stare tematy bo Ci się nudzi?