Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaxx35

Jak przeczytać kogoś SMS przez internet?

Polecane posty

Gość Paulinaxx35

Cześć mam pytanie. Mam chłopaka z którym jestem już 5 miesięcy ale odnoszę wrażenie, że mnie zdradza. Często jak jestem z nim, dostaje jakieś SMSy (czuje wibracje) ale zawsze zakrywa. Mam pytanie, jak można sprawdzić SMSy przez internet (nie przez tel bo ma hasło i po prostu nigdy mi nie daje). Pomóżcie :(!

Gość gość
jak nie masz do niego zaufania to porozmawiaj szczerze co cie gnebi a nie pozalujesz. to zatruwa cie na dluzsza mete taka nieufnosc. poza tym nie slyszalam, ze mozna tak sprawdzic sms.

Gość Paulinaxx35
Dziękuje Kasiu. Moje podejrzenia się sprawdziły :(

Gość gość
nie ma takiej możliwości

Gość gość
Na dole tej polecanej powyżej strony jest napisane !!!!x"Serwis SzpiegoFon.pl jest stroną typu landing page (będącą częścią usługi HotAwards.pl), która umożliwia zdobycie określonej ilości punktów oraz odblokowanie przydzielonych jej nagród szczegółowo określonych w zakładce "Zbieraj punkty" na stronie w/w usługi. Niniejszy landing page jest usługą Premium SMS dostępną w sieciach Plus, T-Mobile, Orange oraz Play. Koszt wysłania SMS wynosi 19,00 zł (23,37 zł brutto). Użytkownik wysyłając SMS pod podany na stronie numer oświadcza, że akceptuje Regulamin naszej usługi dostępny pod tym adresem i zdaje sobie sprawę z tego, że niniejsza strona ma charakter wyłącznie satyryczno-rozrywkowy."

Gość gość
Koszt wysłania SMS wynosi 19,00 zł (23,37 zł brutto).x

Gość Asiax21
Korzystałam ze stron podanych powyżej i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona, ponieważ to działa! :) Dzięki niej przeczytałam smsy swojego faceta i jeszcze kilku innych osób.. ;) Polecam serdecznie

Gość gość
Nie polcam ini jednej strony co podają to nic nie działa że to są tylko pieniądze w błoto wyrzucone ją zrobiliśmy i nic nie działa że to czlwoiek się zakochuje na jakąś stronę gdzie nic nie ma na temat cudzych SMS a tylko same pierodły

Gość przerost tresci nad forma
jak ktoś się dał naciągnąć i zapłacił po kliknięciu na stronę to może zgłosić do prokuratury oszustwo i odzyskać kase.

Gość marek765
Ele oczywiście że się da.. Tylko mało kto wie o tym jeszcze.. werwer.pl/szpieguj-smsy Tutaj jest specjalna stronka do tego wystarczy podać nr osoby której chcemy wejść w skrzynke odbiorczą sms

Gość Mariolka26xx
Wszystkie strony podane tutaj nie działają. Przetestowałam każdą. Dodatkowo szukałam innych w internecie i znalazłam jedną, która działa! Wszystkie SMSy dostaniecie jak na dłoni. Naprawdę polecam tą stronę: http://szpiegsms/tk Warto skorzystać. ;)

Gość Mariolka26xx
Wszystkie strony podane tutaj nie działają. Przetestowałam każdą. Dodatkowo szukałam innych w internecie i znalazłam jedną, która działa! Wszystkie SMSy dostaniecie jak na dłoni. Naprawdę polecam tą stronę: http://szpiegsms.tk Warto skorzystać. ;)

Gość gość
witam a ile wychodzi miesieczna oplata

Gość AniaOska29
Dzięki Mariolka26xx!!! Skorzystałam ze stony www.szpiegsms.tk, która podała Mariolka powyżej i działa bez problemów! Korzystałam już wielokrotnie, w ciagu jakis 30 sekund mam wszystkie smsy na swoim komputerze. Sprawdziłam już tak męża i dzieci na wszelki wypadek. Naprawdę polecam bo warto :)

Gość gość
A czy da sie odczytac smsy np sprzed 2 miesiecy czy tylko ostatnie?

Gość gość
Nie da się odczytać żadnych. Kobiety! Dlaczego jesteście takie głupie?

Gość gość
Na pewno jest jakas oplata i na pewno jest potrzebny jakiś kod gdzie on przychodź no bo mam nadzieje ze nie na nr który chce sprawdzic.

Gość gość
Należy wysłać esemesa pod numer interneta i tyle

Gość gość
W dzisiejszych czasach społeczeństwo jest coraz głupsze,a najgorsze jest to że nie zdaje sobie z tego sprawy! Ciemniakami łatwo manipulować!!!

Gość gość
ja wysłałam kod 2 razy ściągneli ze mnie prawie 65 zł i nic nie otrzymałam. Zero tez kontaktu. a właśnie czy moge od nich odzyskać pieniądze?

Gość Mariola22WWA
Ja skorzystałam ze strony http://www.szpiegsms.tk Wszystko działa bez zarzutu, całość zajeła parę minut i mam na swoim komputerze smski męża, wszystkie jakie wysyłał albo odebrał. Serdecznie polecam!

Gość Czarna201
Czesc wpisywalam wszystkie wasze linki na strony i nic nie dziala zadnych sms chlopaka nie dostalam tylko jedynie kwoty za aplikacje. :(

Gość Mirka266
Czarna201 musiałaś coś zrobić źle. Ja skorzystałam ze strony www.szpiegsms.tk i wszystko działa bezproblemowo :) Serdeczenie polecam!

Gość gość
Przecież te niby linki podaje jedna i ta sama osoba,Mirka,Mariola i inne nicki . Nie dajcie sie nabierac. To nie dziala a stracicie kuuupe kasy .

Gość Elżbieta313
Polecam wszystkim zobaczcie sobie tą stronę : https://za-rejestruj.pl/6abcdda4 , Ja włączyłam tą usługę mojemu mężowi i nawet, że to ma ;) Można się tak dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.... ;)

Gość Elżbieta313
Polecam wszystkim zobaczcie sobie tą stronę : https://za-rejestruj.pl/6abcdda4 , Ja włączyłam tą usługę mojemu mężowi i nawet, że to ma ;) Można się tak dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy.... ;)

Nie ma możliwości sprawdzenie wiadomości przez internet. Nawet operator nie ma takiej możliwości, aby to sprawdzić. Nie ma sensu ciągnąć związku, w którym nie ma zaufania i pojawia się oszustwo lub zdrada.

Gość gość
Jedyny sposób aby podsłuchać telefon to postawić fałszywy nadajnik bts (imsi catcher). Gotowe urządzenie kosztuje kilka tysięcy i można je kupić na dowolnej chińskiej stronie typu aliexpress, bądź zrobić samemu z raspberry pi i zeatawu anten.

Gość MartaMarzetka2
Dzięki.. dzisiaj sprawdziłam i ta strona zadziałała: https://sledzememes.pl/15ffb87c ehh jaka byłam głupia nie dajcie się oszukiwać tak jak ja..