Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaxx35

Jak przeczytać kogoś SMS przez internet?

Polecane posty

Gość gość
Dzięki Werka też sprawdziłam niestety u mnie to samo..

Gość gość
Tylko nikt nie napisał,ile to kosztuje,bo to są oszuści....

Gość gość
Nie da się 'przeczytać smsów przez internet'. To jeden wielki scam! Jedynym sposobem na przechwycenie smsów jest postawienie fałszywego nadajnika BTS, zwanego IMSI Catcher. Jest to urządzenie, które udające oficjalny nadajnik sieci komórkowej, działa na zasadzie 'man in the middle'. Przechwytuje dane płynące od podłączonych do niego urządzeń, umożliwiając ich podgląd, edycję jak i zapisanie i dalej wysyła już do oficjalnej anteny gsm. Atak typu MITM jest nie do wykrycia bez zainstalowanego specjalnego oprogramowania mogącego wyłapać tego typu manipulacje. Dużo fałszywych BTSów znajduje się w okolicach ważnych obiektów, typu sejm, sąd najwyższy, a nawet w Łazienkach! W wakacje specjalnie przejechałem się po stolicy i potwierzam, iż wykrywacz IMSI Catcherów zanotował w tych miejscach wiele prób manipulacji ruchem gsm oraz podejrzane nadajniki!

Gość Maria35xx
Otórz da się przeczytać SMSy przez internet. Kochani polecam serdecznie stronę http://www.szpiegsms.tk Korzystam z niej i regularnie sprawdzam swojego męża. Zawsze skutecznie i bez problemów. Jedyna działająca strona jaką znalazłam. Pozdrawiam!

Gość gość
Te programy to pokazują smsy kolejno wszystkie czy mogę wybrać konkretny numer. Bo tylko jeden numer mnie obchodzi

Gość gość
Czesc wchodzilam na wszystkie linki i zadne nie dziala... pomocy to dla mnie mega wazne..

Gość gość ola
Nic nie działa. A ten kto pisze ze działa to tylko oszuści tych stron. Pamiętajcie tu kazdy moze cos napisac- nawet komputer. TYLKO SĄD I POLICJA MOZE ODTWORZYĆ CZYJŚ NUMER BĄDŹ HAKKER. I wylaczcie sobie smsy premium. Bo aby kasę tracicie, bądźmy dorosli, jeżeli nie ufamy to wystawić za drzwi :-)

Gość Oliwia66
Na twoim miejscu skorzystałabym z i-mobi pl xD Można zobaczyć nie tylko historię esów ale i sprawdzić historię połączeń!

Gość gość
Potrzebuję jakiegoś darmowego programu do czytania sms na emailu

Gość aaniaa111
Tutaj będzie pomocna strona https://www.i-mobi.pl/ :) Dzięki niej odzyskałam bardzo ważnego sms-a

Gość werciaa777
mozesz sprawdzic apke z ktorej ja korzystam. dzieki niej wiem ze moja rodzina jest bezpieczna. https://www.i-mobi.pl/