Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosczysko

dlaczego ludzie ktorzy nigdy nie wyjechali wspolczuja tym co wyjechali za granic

Polecane posty

Gość tosczysko
hej Tomasz listonoszu;) ja wlasnie do tego caly czas daze w moich nieskladnych wypowiedziach;) ze nie kazdy wyjezdza bo go bida zapedzila do samolotu. bo sa ludzie chcacy przezyc cos innego, odetchnac innym powietrzem, swiat jest wielki do cholery! i naprawde nie zycze sobie, zeby ktos nade mna plakal bo mieszkam z dala od rodziny! moi znajomi mieszkaja z rodzicami w jednym domu a ciagle awantura i nieodzywanie sie do siebie po kilka dni. a my? z dala od rodzicow, wspanialy kontakt, odwiedzamy sie czesto i gitarka gra:) a nie kiszenie sie w jedym garze i gryzienie sie (sa oczywiscie rodziny harmonijen, zeby nie bylo ze zaraz mi ktos zarzuci generalizowanie)

Gość gość
A jak ktoś się pojawi w dzwonach, to się za nim obejrzysz czy nie, bo tam nikt się nie ogląda?

Gość Bo ten lis to był Tomasz
Eh , nie ma sie co przejmować , ludzie zawsze bedą sie przypierdzielac :) Olać i żyć własnym życiem.

Gość gość
Generalnie nic mnie nie rusza, bo jest tyle różnorodności, ze wszycyc są przyzwyczajeni. To tez kolejną kwestia, jak chcesz wyhcodzisz z domu w dresie i bez makijażu bo masz taki nastrój i nikt się nie ogląda. W Polsce natomiast tak. I Polakow od razu na ogół widać. Niemodne dżinsy, na ogół zbyt jasne, do tego adidaski, włosy głęboki kasztan albo pasemka pręgi, tona make upu o 3 odcienie za ciemnego i te bluzeczki w kolorach turkus, czy czerwień z nadrukami. Tutaj takie noszą osmiolatki. I do tego obowiązkowo karminowe pazury żywcem z lat 80tych i dużą czarna torba.