Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudnąć 40 kilogramów

Polecane posty

Gość gość

ogromne wyzwanie, mój plan to sniadanie: 2 kromki żytniego chleba z chuda wedlina II sniadanie: owoc obiad: warzywa na parze bez ziemniaków plus filet z kurczaka na parze lub udko z kurczaka gotowane lub chuda ryba pieczona lub cielęcina pieczona kolacja: sok warzywny plus 2 jajka na twardo lub tuńczyk w wodzie z cebula lub chudy biały ser lub serek wiejski light

Gość gość
dlaczego chuda wędlina, a gdzie tłuszcz ? Nie ma takiej reakcji w organizmie, która przetworzy tłuszcz z pożywienia na własne sadło mięso smażę na smalcu, do surówek dodaję oliwę z oliwek tyje się od węglowodanów: chlebek, bułeczki, drożdżówki, ciasta, mączne dania itp. polecam nie mieszać białek na dobę, bo to zaostrza apetyt, czyli np. dziś jem jajka, jutro mięso węglowodanów nie można zjeść za dużo, bo się tyje od nich, ale jeść je trzeba, bo są też potrzebne i jak się ich w ogóle nie zje i się człowiek przebiałkuje, to się rzuca na słodkie. Polecam np. warzywa na patelnię, albo kasze gryczaną z pieczarkami i cebulką, albo pomidorówkę z ryżem, czasem bułka (ale nie za często) wiem co mówię, dużo schudłam polecam książkę Ewy Bednarczyk - Witoszek DDP - dieta dobrych produktów dieta leczy z chorób, a otyłość to też choroba

Gość supernianka
ja mam za dwa miesiace slub musze schudnac w dwa miesiace 13 kg, moze jakies rady dostane od pani?

Gość gość
dzięki za rade ale jem od dziś tak jak napisałam czyli zero smażonego, węgle tylko rano na sniadanie i 4 posiłki dziennie

Gość gość
kurcze ja mam jakies 3 kg a nie moge tego zrzucic , a ty az 40 - trzymam kciuki

Gość gość
dzięki:)

Gość PaniAnka
supernianka polecam zastosować zasady zdrowego odżywiania według piramidy WHO, wykluczyć niezdrowe: cukier, jak najmniej soli, słodkie napoje, gazowane, chleb pszenny lepiej zastąpić go chlebkami ryżowymi, chlebkiem razowym, unikać masła, regularne posiłki może być 5 mogą być też 3 - ja miałam w swoje diecie 5 posiłków, koleżanka 3 i obydwie schudłyśmy tak więc uważam że to nie ma znaczenia a mimo to wszyscy się o to kłócą. Ćwicz jak najwięcej po min. 40 minut. Do tego wszystkie z koleżanką zastosowałyśmy naturalnego preparatu slimcea i skutecznie pomógł zahamować łaknienie i wspierał proces odchudzania. Ja schudłam w 3 miesiące 18,5 kg, koleżanka 15