Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to juz chyba bedzie koniec mojego zwiazku a tak mi przykro

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem już 4 lata i jest coraz gorzej. On mnie ciągle krytykuje,czuje się przy nim taką bezwartosciowa kiedy mówi że jestem do niczego itd. Wczoraj mi nart powiedział jak się zapytałam czy kogoś ma czy chce zebynie uderzyl na święta noc :( nigdy mnie nie nie uderzył a przestraszylam się bo nie ppwiedzial tego w formie żartu. Kiedyś się tak kochalismy i był zupełnie inny, strasznie mi przykro...a najgorzej ze przez niego po troche uwierzyłam że się do niczego Noe nadaje nikt mnie nie zechce itd choć to nie mój pierwszy związek i miałam kilka przed nim

Gość gość
Sorry za literówki ale pisze z telefonu

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość KotiKoti
nie jestes do niczego. Napewno masz jakies dobre cechy, umiejetnosci. A ten twoj facet to psychopata, ktory probuje dowartosciowac sie twoim kosztem. Zostaw go i znajdz sobie zajeci, ktore bedzie wypelnialo ci czas. Moze silownia albo wolontariat.

Gość gość
a ile macie lat? pytam bo moze za mlodzi jestescie na powazny zwiazek

Gość hjakad
dla własnego dobra powinnaś zerwać z nim kontakt.On cie niszczy psychicznie i szczerze wątpię aby przestał choć jak będziesz chciała odejść to z pewnością będzie obiecywał, że się zmieni i cie kocha i takie tam...znam ten typ człowieka.Powinnaś jak najszybciej odejść i zobaczysz że z czasem poznasz kogoś kto będzie cie traktował należycie.pozdrawiam

Gość gość
ja mam 25, a on 29. Po takich jego tesktach wszystkiego mi sie odechciewa, a najgorze było to ,że straszył ,że mnie uderzy :(

Gość gość
no tak sie czasami zdarza no niestety no ja bym w ogole zwariowala przecie jak to tak mozna no na serizone no tak :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość m ądralIa
rany..psychopata jakiś :o

Gość gość
lepiej sie rozstac...nie bedzie latwo napewno,ale dasz rade.