Gość LEKKO ODCHUDZONA Napisano Luty 15, 2014 ja mam ten dres od dwóch dni i zakladam go do ćwiczeń na orbiteku po wszystkim woda kapie z nogawek :) a jak jest u was po dłuższym czasie stosowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Marzec 26, 2022 Hej, Ja staram się jak najczęściej spać w takim dresie. Na początku było bardzo trudno, bo się w nocy bardzo pocisz. Ale można się przyzwyczaić. Efekty: brak cellulitisu, gładka skóra no i chyba mniej centymetrów w pasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agreeslick 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 Prawdopodobnie jest w nim bardzo gorąco i niewygodnie. Po prostu tracisz płyn z organizmu i nie więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Kwiecień 19, 2022 Wszystko zależy od tego czym się przykryjesz i jaka jest temperatura w domu. Na początku jest nieco niewygodnie, ale po kilku nocach się przyzwyczajasz i jest już ok. Chyba nie chodzi tylko o tracenie płynu, bo po tych kilku miesiącach spania w dresie - straciłabym cały płyn - a efekt jest taki że tracę zbędne kilogramy i centymetry. Czuję się świetnie a do tego gładsza skóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach